Superjunakom ne bi bilo lahko, če bi imeli otroke, in te ilustracije to dokazujejo
V zraku · buzz buzz

Če nas spomin ne vara, težko najdemo film o superjunaku, ki bi prikazoval rojstvo potomca. Tudi malo superjunakov se zaveže, zaljubi ali poroči. Tu pa tam čutijo privlačnost do kakšne ‘ženske naše vrste’. In ko ravno pričakujemo, da bo med njima kaj več, se junak izkaže za ‘nejunaka’ … No, vsaj ko je govora o ljubezni. A kaj če si predstavljamo, da imajo junaki otroke? Bi ti dokazali, da jabolko ne pade daleč od drevesa?

Brazilski umetnik Lucas Eduardo Nascimento, znan tudi kot Dragonartem, je očitno med tistimi, ki si želijo, da bi superjunaki imeli kakšno ljubezensko afero. Svoje oboževalce je presenetil z ilustracijami, v katerih je prikazal, kakšni bi bili otroci superjunakov. Prepričali se boste, da se na materinskem oddelku dogajajo čudne stvari.

Galerija slik – Otroci superjunakov

Spider-ManOdpri galerijo

2015_08_16_drsalisce_bled_rend_04-e1478806345196 Najbolj romantično drsališče v Sloveniji Blejsko drsališče z razgledom odpira svoja vrata 23. novembra shutterstock_170139380 Kakšen je tipičen slovenski moški in v kateri regiji so moški najmanj zadovoljni? shutterstock_573629926 Ta spletna stran ti omogoča, da ustvariš emoji po meri Hipijevski nezemljan. Najbolj čudaški trenutki, ujeti na Google Street View · · ·