Kavbojke ali trenirka, to ni tu vprašanje. Sweat Tailor hlače so oboje.
Utrip mesta · moda · moška moda

Ni ga čez udobje, ki ga ponujajo trenirke in ni ga boljšega kosa oblačila za doma, a hkrati morate vaše družabno življenje in ugled obesiti na klin, če jih želite nositi zunaj. No, tako je vsaj bilo preden so se pojavile hlače Sweat Tailor, ki ponujajo udobje in prijetnost nošenje trenirke, a so v stilu elegantnih moških kavbojk.

Trenirka je popolno oblačilo za doma, a ko z njimi enkrat stopite na ulico je bolje, da se greste v njih športno udejstvovati sicer tvegate, da vas bodo ljudje oblepili s predsodki in popredalčkali v napačen predal. Toda zakaj bi se zaradi družbenih norm in bontona odpovedovali udobju trenirke, ko pa lahko vse pretentate s hlačami Sweat Tailor, ki se le izdajajo za kavbojke, v resnici pa so trenirka.

PREBERITE ŠE: Ultimativen modni trend: Kavbojke pomlad/poletje 2015

Sweat Tailor hlače s petimi žepi so primerne za vsakdanje nošenje in jih lahko nosite tudi v službo (če vam pač ni zapovedano biti v obleki) ali ko greste kam na lepše (koncert, zmenek, večerjo,…), pri tem pa ne boste komaj čakali, da jih doma čim prej zamenjate s trenirko. Narejene so iz elastičnega bombažnega in spandex materiala, barva pa naj bi po zagotovilu znamke prestala številna pranja. Žepi so tkani v kepru, ki da tkanini izrazite in značilne poševne črte (žepek za kovance je prirejen za pametne telefone), imajo tudi zanke za pas, ne manjka pa niti YKK zadrga in okraski z zakovicami. Popolna zunanja imitacija kavbojk torej, ki gre celo tako daleč, da za razliko od klasičnih trenirk ponuja tudi več krojev, tako da lahko vsak najde model, ki mu je najbolj ulit.

Kavbojke ali trenirka, to ni tu vprašanje. Sweat Tailor hlače so oboje.Odpri galerijo
100 let moške kopalne mode. 100 let moške kopalna mode ali moške kopalke skozi zgodovino Parodija na oglas za moško spodnje perilo Calvin Klein Takšna je resničnost: to nastane, ko “navadni” moški poustvarijo oglase za spodnje perilo Calvin Klein Foto via: Grant Lamos IV, theartofdress.org, buzzfeed.com Jesen 2015: bizarne modne smernice napovedujejo motive genitalij in viden moški ud Dirt Pattern Material je vzorec moške srajce, ki je ''imun'' na madeže. Dirt Pattern Material – moška srajca, ki zamaskira madeže ·