Tako bi bile videti naslovnice znanih revij, če bi svetu vladali psi.
V zraku · buzz buzz

Si predstavljate, da bi se z naslovnic revij, kot so Rolling Stone, Vanity Fair, People, Playboy ipd., smejali psi? Zdaj si vam tega ni treba več domišljati, saj so pri ChromAnimals izdelali serijo predelanih naslovnic znanih revij, kjer se psi pojavijo v vlogi človeka.

Kako bi bile videti naslovnice revij, če bi svetu vladali psi? Večina lastnikov psov ima svoje pasje ljubljenčke za enakovredne družinske člane. Vsi ti in tisti, ki imate radi pse, boste nad serijo fotografij, ki so jo pripravili pri ChromAnimals, navdušeni.

PREBERITE ŠE: Kako vidite sami sebe in kako vas vidi vaš pes

Ti so si namreč zamislili, kako bi bile videti naslovnice svetovno znanih revij, če bi se na njih namesto ljudi pojavili psi, prav tako so rahlo preimenovali njihova imena, ki so bolj pisana na kožo, pardon, dlako psom.

Tako bi bile videti naslovnice znanih revij, če bi svetu vladali psi.Odpri galerijo
Modne ilustracije narisane z lakom za nohte. Chan Clayrene – slikanje z lakom za nohte Razstava Famous by Kanye West. Kanye West odprl svoj Madame Tussauds: razstava voščenih lutk iz videa Famous Oleg Cricket Vrtoglave vragolije Olega Cricketa, ob katerih vam bo zaledenela kri Vroče ilustracije, ki so za ultra poredne (pare) Vroče ilustracije, ki so za ultra poredne (pare) · · ·