Ta punčka je stara samo 6 mesecev, in to so njeni lasje.
V zraku · buzz buzz

Levja griva je najboljši sinonim za lase šestmesečne japonske deklice Chanco, katere ‘grivica’ je dobesedno neukrotljiva.

Nekateri porabijo ogromno količino denarja za drage proizvode za lase, medtem ko so drugi preprosto blagoslovljeni z bogatimi lasmi.

Šestmesečna japonska deklica je postala Instagram zvezda, potem ko je njena mama objavila njene otroške fotografije. Chanco se je rodila z zelo košatimi lasmi, v šestih mesecih pa so njeni lasje postajali vedno bolj ‘neukrotljivi’.

Trenutno njenim zgodbam na Instagramu sledi na milijone ljudi. Zakaj pa je ta deklica otrok z najbolj hudo frizuro, si oglejte v galeriji slik.

Galerija slik – Chanco

ChancoOdpri galerijo
Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas. Ljubitelji majoneze, ta sladoled je narejen posebej za vas Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom. Osupljive fotografije z različnih koncev sveta, posnete z dronom Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile. Najboljše fotografije kužkov 2018 te bodo popolnoma raznežile Znanstveni razlog, zakaj naj ne bi smeli na dvotedenski dopust Znanstveni razlog, zakaj naj ne bi smeli na dvotedenski dopust · · · · ·