xperia_tablet_z_xperia_z_group-1189933046.jpg
V zraku · tehnologija

Xperia Tablet Z je vrhunski 10,1’’ (25,7-cm) LTE Android tablični računalnik. Narejen je iz kakovostnih materialov in se ponaša z istim osupljivim OmniBalance dizajnom kot njegov brat-pametni telefon Xperia Z.

Xperia Tablet Z je tudi najtanjši, s 6,9 mm, in najlažji, s 495 g. Na voljo je v črni in beli barvi ter v različicah LTE in WiFi. Je prvi tablični računalnik, ki ga poganja izjemno hiter Qualcomm® štirijedrni asinhroni procesor Snapdragon™ S4 Pro in ima najvišji nivo odpornosti na vodo (IP55 & IP57), ki je bila kadarkoli na voljo v tabličnem računalniku; tako je odporen na nesrečne pljuske vode in postavlja nove standarde zabave z ujemajočimi se vrhunskimi specifikacijami in Sonyjevo tehnologijo s povezljivostjo med napravami ter izjemno uporabniško izkušnjo.

Xperia Tablet Z vključuje vse najboljše od Sonyjeve tehnologije. Z 10,1’’ (25,7 cm) zaslonom WUXGA polne visoke ločljivosti, ki ga poganja Mobile BRAVIA Engine 2, prinaša izboljšano barvno reprodukcijo za genialno doživetje gledanja kot na televizorju. Ponaša se tudi z znanjem Sonyjevih kamer, z zadnjo kamero, ki ima 8 milijonov slikovnih pik, senzorjem Exmor R for mobile, kot tudi s sprednjo kamero visoke ločljivosti z 2 milijonoma slikovnih pik za odlične fotografije v vseh pogojih. Sonyjev S-Force Front Surround 3D zagotavlja neverjeten avdio nastop ob Sonyjevem načinu Clear Audio+ in inovativno uporabo dveh vgrajenih zvočnikov s štirimi odprtinami za zvok na levem in desnem kotu, kar zagotavlja izjemen zvok ne glede na to, kje ga držite. Xperia Tablet Z ima baterijski način STAMINA, Sonyjevo edinstveno tehnologijo baterijskega upravljanja, ki izdatno izboljša čas pripravljenosti. WiFi različica nudi do 64 GB prostora z možnostjo SD kartice.

Sonyjeve medijske aplikacije – WALKMAN, Filmi in Album – omogočajo uporabnikom, da uživajo, upravljajo in gledajo vsebine ne glede na napravo. Do Sony Entertainment Omrežja lahko dostopate tudi preko teh aplikacij in vključuje Music Unlimited z več kot 18 milijonov skladb, Facebook integracijo in Video Unlimited z dostopom do več kot 100.000 filmov in TV serij.


Aliph-Jawbone-Jambox-in-Color Jambox – majhni in prenosljivi zvočniki poletna_lg-optimus-133945221.jpg LG OPTIMUS G PRO tehno_1_jbl-1239822560.jpg JBL E20 thno_2_hp_notebook_pro_book_4730s-1756939940.jpg ProBook 4730s ·