Pametna ura TAG Heuer Connected Modular 45
V zraku · tehnologija · pametne ure

TAG Heuer Connected Modular 45 je prestižna športno-elegantna pametna ura z operacijskim sistemom Android Wear 2.0, ki bo prepričala tudi najbolj goreče nasprotnike tovrstnih ur. Edina stvar, ki vas lahko odvrne, je cena. Nosi čislani podpis ”Swiss made” (izdelujejo jo v La Chaux-de-Fonds), drobovje pa je prispeval Intel.

TAG Heuer Connected Modular 45 je modurna pametna ura športno-elegantnega videza z Intelovim drobovjem (poganjajo jo procesor Intel Atom Z34XX), operacijskim sistem Android Wear 2.0 in številnimi zamenljivimi deli. Ima 45-milimetrski premer in je manjša kot TAG Heuerjeva pametna ura prve generacije.

PREBERITE ŠE: TAG Heuer Connected: Prva pametna ura s tradicijo!

Zanjo morate odšteti najmanj 1600 evrov (za deluks paket pa kar 16.650 tisoč evrov). Seveda pa gre za več kot le za modularno uro v dragem ohišju. Ko bo oprema postala zastarela, vam bo Tag Heuer ohišje pametne ure zamenjal za mehanskega ali celotno uro za klasično ročno uro Heuer 02T Tourbillon Chronograph. Uro TAG Heuer Connected Modular 45 krasi 1,39-palčni AMOLED-zaslon na dotik.

Procesorju asistirajo 4 GB sistemskega pomnilnika, ura je vodoodporna do globine 50 metrov, baterija pa zagotavlja več kot 24 ur avtonomije. Funkciji WiFi delata družbo tudi GPS in NFC. Ura je že na voljo.

Galerija – pametna ura TAG Heuer Connected Modular 45:

Pametna ura TAG Heuer Connected Modular 45Odpri galerijo
Računalniška igra Mordhau Slovenec s krvavo računalniško igro Mordhau navdušuje na Kickstarterju Frame - uokvirjem samsungov QLED televizor Frame – Samsungov QLED-televizor kot umetniška slika Levi's x Google Google x Levi’s – pametna džins jakna z rokavom na dotik Tesla KIUC Tesla na Havajih odprla največjo skladovnico električne energije na svetu · ·