Bokser
V zraku · buzz buzz

Kaj mislite, kakšna je bila vaša pasma psa pred 100 leti? Takšna, kot je danes, skoraj gotovo ne. Verjeli ali ne, ljudje smo pripomogli tudi k fizični preobrazbi naših hišnih ljubljenčkov in stavimo, da jih pred 100 leti ne bi prepoznali.

Ljudje živijo v sožitju s psi že več stoletij in samo ugibamo lahko, kako so bili ti videti na samem začetku. Če pogledamo stanje pred 100 let, smo lahko priča neverjetnim transformacijam psov, za katere smo ‘zaslužni’ ravno ljudje. Nekatere pasme so se tako izboljšale, spet druge imajo zaradi nas samo še več težav. Pa poglejmo, kako so se nekatere najbolj priljubljene pasme psov spremenile v zadnjih 100 letih.

PREBERITE ŠE: To so najdražje pasme psov na svetu

Galerija – takšne so bile priljubljene pasme psov pred 100 leti

Nemški ovčarOdpri galerijo

darila za ljubitelje kave Božično-novoletna darila 2016: darila za ljubitelje kave Iskreni proti zlaganim ljudem Zlagani vs. pristni ljudje – 8 načinov, kako jih identificiramo Napačno črkovani tatuji Tatuji z nedopustnimi slovničnimi napakami Donald Trump se je po New Yorku prevažal s formulo. Donald Trump s formulo drvel po ulicah New Yorka · · ·