Kuhinjske katastrofe, ki jih redko vidite.
V zraku · buzz buzz

Če ste mislili, da ste najslabši kuhar na svetu, si boste premislili, ko vidite rezultate kuhanja, do katerih so prišli ti talenti z vseh koncev sveta. Nekaterim ni uspelo niti speči navadnih jajc, da ne govorimo o kakšnih bolj zapletenih kulinaričnih presežkih.

V knjigi receptov je lahko priprava določene jedi videti izredno zanimivo, mamljivo in preprosto. Ko pa v roke primete kuhinjske pripomočke in sestavine,  nastane katastrofa velikih razsežnosti.

V galeriji si lahko ogledate fotografije kuharjev, ki jim je dobesedno razneslo kuhinjo, skoraj razneslo pa tudi celo stanovanje ali hišo. Verjemite, tudi če ne kuhate dobro, ste za te ‘nesrečne kuharje’ master šefi.

Galerija: Kuhinjske katastrofe

Nikoli ne kuhaj, ko si pijan.Odpri galerijo
shutterstock_713760136 Je to najbolj osupljiva vremenska napoved vseh časov? shutterstock_1075910024 5 super kul podjetij, ki bodo krila tvoje življenjske stroške shutterstock_622117376 To se zgodi z našimi hišnimi ljubljenčki, ko jih damo uspavati mcdonalds Fotografije, ki prikazujejo, kako noro je bilo na odprtju prvega McDonald’sa v Moskvi leta 1990 · ·