TappLock-02
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali ste se že naveličali klasičnih ključavnic, ki jih je treba vsakič znova odklepati in zaklepati s ključem? Za vas imamo rešitev. Tapplock One Smart Padlock je prva pametna ključavnica na svetu na prstne odtise, ki združuje varnost in sodobno tehnologijo.

Od tradicionalne ključavnice, pri uporabi katere nastavljamo pravilno kombinacijo številk, je Tapplock priročnejši in varnejši. Vsebuje poseben senzor, ki bo zaznal vaš prstni odtis in v manj kot sekundi časa odklenil ključavnico. Tudi če do zaščitene stvari potrebuje dostop več ljudi, ni nobene bojazni. Ključavnica lahko namreč shrani kar 500 različnih prstnih odtisov.

Ohišje te inovacije je izdelano iz cinkove zlitine, medtem ko je kovinski del narejen iz nerjavečega jekla, ki je odporno na praske, vodo in vremenske vplive. Tapplockovo baterijo moramo napolniti le enkrat na leto oziroma na 3500 odklepanj. Za to bomo porabili le dve uri časa.

Izbirali bomo lahko med kar tremi različnimi načini za odklepanje ključavnice. Odklenili jo bomo lahko s prstnim odtisom, z aplikacijo Tapplock prek omrežja Bluetooth in celo z znaki iz Morsejeve abecede.

Visokotehnološka ključavnica je na voljo v srebrni, sivi in črni barvi. Privoščili si jo bomo lahko za 99 ameriških dolarjev oziroma 81 evrov.


9bbb6f56d08ea0b80556838c542293208974307f_h6d-400cms-hero HASSELBLAD H6D-400C MS CAMERA: kamera s tehnologijo Multi-Shot projectlinda_2018_hero Razerjev Project Linda vaš telefon preobrazi v računalnik Nintendo Labo – igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno     Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno   Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno   Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo: DIY igralni pripomočki, ki vas bodo še kako zabavali Nomad Wireless Hub – brezžični polnilnik za celo družino Nomad Wireless Hub: brezžični polnilnik za celo družino · · ·