jennifer-lopez-jane-fonda-monster-in-law-1556817668
V zraku · odnosi

Njegovo življenje je bilo njuno življenje, dokler se ni zaljubil v vas. Ne dovolite jima, da uničita vajino prihodnost.

S partnerjem bodita zaveznika, vsiljivo obnašanje tašče in tasta vaju ne sme spravljati v konflikte, odtujenost in osamljenost. Postavita jima meje! Strupene osebe imajo namreč moč nad vami le, če jim to dopustite!

Če so starši vašega partnerja strupeni, je pred vama samo ena možnost, da ohranita razmerje. Vztrajajte, da se vaš partner pogovori z njimi in jim postavi meje v odnosu do vas in vajinega življenja.Če vaš partner misli, da je to vaš problem, in se ne želi vmešavati, se boste od njega vedno bolj oddaljevali in zaključek je na dlani, vajino razmerje se bo končalo.

Kdaj torej biti pozoren na obnašanje tašče in tasta? Se starši vašega partnerja morda obnašajo na naslednje načine?

Vmešavajo se v vajino življenje

Vedno znova in znova vam delijo nepotrebne nasvete o vzgoji otrok, urejenosti stanovanja, garderobi – o vsem, kar jim pade na misel. Sprejemate dejstvo, da so to starši vašega partnerja, ampak to jim ne daje pravice, da se vmešavajo v vajino življenje, še posebej če vas kar naprej kritizirajo.

Omalovažujejo vas in vaše odločitve

Karkoli naredite, ni dovolj dobro, in kadarkoli imajo možnost, to poudarjajo. Pa to ne glede na to, ali so okoli vas tudi drugi ljudje, morda celo vajini otroci. Nikoli vam ne pomagajo, samo iščejo priložnosti, da vam uničijo dan.

Izročijo vam seznam pravil, ki jih morate upoštevati

V nasprotnem primeru kaznujejo vašega partnerja. To je nenormalen nadzor in je nekaj, česar ne smete tolerirati.

Imajo močan vpliv na odločitve vašega partnerja

Kot odrasli ste sami odgovorni za vaše življenje. Starši ne bi smeli niti poskušati vplivati na odločitve, ne pa da jih sprejemajo v imenu svojih odraslih otrok.

Začnejo prepire za majhne stvari

Samo iščejo, kje bi našli razlog za prepir, da bi v vajino razmerje vnesli konflikt. Za prepire vedno obtožijo vas.

Zahtevajo, da jih prosite za dovoljenje

Recimo, če lahko partnerju kupite darilo. Želijo imeti popoln nadzor nad njegovim življenjem. Obnašajo se, kakor da je še majhen otrok in da oni najbolje vedo, kaj potrebuje.

Imajo nadzor nad dnevnimi aktivnostmi partnerja

Vedno za vsako uro v dnevu, kje je in kaj počne. Ne dovolite takšnega manipuliranja.

Edina rešitev, da ohranita vajino razmerje, je, da partner postavi staršem meje in ultimat: ali se bodo začeli obnašati drugače ali pa bo prekinil odnose z njimi. Po navadi so starši užaljeni in z njim ne bodo govorili nekaj časa, ampak na koncu bodo po vsej verjetnosti popustili! A nikoli ne bodo priznali, da so naredili kaj narobe.


timothy-barlin-DsD0FSQMOgI-unsplash Ne dovolite, da hodijo po vas: 9 načinov, kako se postaviti zase v vsaki situaciji azamat-zhanisov-njOqCnxRuyQ-unsplash Tako se zaljubi močna ženska! sex-and-lucia 30+ stvari, ki jih med seksom nikoli ne bi smeli narediti! shutterstock_1570992760 Če narediš teh 5 stvari na prvem zmenku, te ne bo mogel pozabiti! · ·