Te odštekane asimetrične kavbojke so nov denim trend.
Utrip mesta · moda

Modni dizajnerji se ne morejo dogovoriti, kateri model kavbojk je bolj popularen in moden ‒ ozko oprijet (angl. skinny) ali trapez? Našli so dogovor: asimetrične kavbojke, ki združujejo kar oboje.

V enem trenutku so popularne zelo oprijete kavbojke, nato vsi nosimo hlače na trapez. Če kmalu na ulicah opazite dekleta v asimetričnih hlačah, se ne boste presenetili, ker to je namreč nov denim trend.

Oblikovalski duo Ksenia in Anton Schnaider, ki sta znana kot Ksenia Schnaider, sta predstavila kavbojke, ki vas bodo zmedle ‒ ena noga bo uživala v ozko oprijetem džinsu, druga pa v hlačnici na trapez. Kljub temu da se zdi nepredstavljivo, je končni izdelek videti zanimivo, celo privlačno.

Ksenia Schnaider naj bi bila trenutno priljubljena oblikovalka med zvezdniki. To očitno potrjuje tudi cena njenega izdelka, saj boste za asimetrične hlače odšteli 375 dolarjev (približno 330 evrov).

torbica FABRIKK VELA: šik torbica iz plute, ki se v notranjosti sveti Najboljše spodnje perilo glede na vaš tip postave Kakšno spodnje perilo je najbolj primerno za tvojo postavo? To so Nikove superge, ki jih ne želite pustiti na zelenici. NIKE predstavil superge Golf Grass, na katerih raste trava shutterstock_751845763 Kako pozimi pravilno skrbeti za usnjene čevlje? ·