Bi pojedli takšno sladico?
V zraku · buzz buzz

Gurmanske sladice tega iluzionista vas bodo spravile v dilemo. Jih pojesti ali ne?

Ob pogledu na sladico v obliki kuhinjske gobe, bi vam verjetno na misel padlo, da pokličete natakarja, naj jo pospravi. V resnici pa gre za iluzije šefa Bena Churchilla, ki se je specializiral v oblikovanju nenavadnih iluzij iz sladic, ki prikazujejo vsakodnevne predmete, ki niso namenjeni brbončicam in želodcu.

Churchill se je sam naučil pripravljati te nenavadne sladice. Postopke nastajanja svojih iluzij pa je začel objavljati tudi na družbenih omrežjih. Izdal je tudi knjigo receptov, s pomočjo katere lahko njegove iluzije ustvarite tudi doma.

V svetu preprostih sladic so prava osvežitev fotografije, ki prikazujejo, da so dobrote lahko tudi nekoliko nenavadnega videza.

Galerija slik – Iluzije iz sladic

Sladica v obliki rdeče pese.Odpri galerijo
Umetnica pokaže, kako narisati katerokoli stvar, če začnete z risbo zadnjice. Umetnica pokaže, kako narisati karkoli, če začnete z risbo zadnjice The-ugliest-dog-of-2018-was-introduced-and-he-is-totally-adorable-5b30d6c0d00c7__700 Razglašen je “najgrši pes na svetu” 1 (2) Kdo v koga “bulji” v fitnesu: to razumeš le, če hodiš na telovadbo! mariya-georgieva-42318-unsplash Koliko denarja dejansko zaslužijo influencerji? · · · · ·