coverFW
Utrip mesta · moda · ženska moda

Letošnji tedni mode jesen-zima 2015 so se tradicionalno pričeli s tednom mode v New Yorku. Preverimo najboljši “streetstyle” z ulic modne prestolnice, ki so jo za en teden zavzele fashioniste z vsega sveta.

Tedni mode jesen-zima 2015 nam predstavljajo izjemno modno inspiracijo, saj poleg vrhunskih modnih revij postrežejo tudi z najboljšimi uličnimi videzi. Končno smo jih dočakali, saj je prišel tisti čas v letu, ko ulice svetovnih modnih prestolnic New York – London – Milano – Pariz preplavijo profesionalne modne poznavalke iz celega sveta. Letošnji tedni mode so se tradicionalno pričeli v New Yorku, ki so ga za en teden zavzele modne blogerke, urednice, “buyerke”, manekenke in ostale fashioniste, katerih izjemne “streetstyle” videze si oglejmo v galeriji.

PREBERITE ŠE: Tedni mode 2015 – Fashion Weeks 2015 – modno dogajanje v letu 2015

Najboljši “streetstyle” s tedna mode v New YorkuOdpri galerijo
Rutka Frisky Face Frisky Face – Slovenske rutke za na sneg PicMonkey Collage 5 modnih kombinacij, s katerimi nam ne more spodleteti H&M Studio kolekcija Glamurozna H&M Studio kolekcija za modno pomlad 2015 PicMonkey Collage Ženske frizure 2015: Najnovejši trend barvanja las je “balayage” · · · · ·