TERA
Utrip mesta · arhitektura · Utrip mesta · destinacija

Ste se že kdaj spraševali, kakšno bi bilo življenje na Marsu ali na katerem od drugih planetov našega Osončja? Odgovor na to vprašanje ima AI SpaceFactory.

TERA je 3D-natisnjeno bivališče, ki ga je izdelalo arhitekturno podjetje AI SpaceFactory. Oblikovano je posebej za življenje na nebesnih telesih – v prvi vrsti na Marsu.

Ne glede na namen objekta vam za to, da ga preizkusite, ne bo potrebno čakati, da ljudje poselijo druge planete. Edinstvena TERA vas bo namreč pričakala kar v nedotaknjenih gozdovih v severnem delu zvezne države New York. Kljub temu, da bo zgrajena na Zemlji, bodo ustvarjalci uporabili enak dizajn in materiale, iz katerih je zasnovana njena izvirna različica.

Če si želite med prvimi preizkusiti futuristično bivališče, ki bo obiskovalcem na voljo že letos jeseni, lahko več informacij najdete na spletnih straneh Indiegogo in AI Space Factory.

Galerija: TERA

TERAOdpri galerijo
The Heyon Conteiner House The Heyon Container House: moderno življenje sredi norveške divjine Bergmaisterwolf Fan Forest Houses Fan Forest Houses: pravljične hiške v Italiji, kjer se odklopiš od sveta ayfraym_exterior AYFRAYM: hiška iz “škatle” v obliki črke A, ki jo zgradite kar sami airbnbff Najboljši prijatelji so si zgradi svoje majceno mesto, kjer se bodo skupaj postarali · ·