The Every Day Calendar: koledar uspeha, s katerim beležite, ali ste bili pridni
V zraku · tehnologija · gadgeti

Znana švedska youtuberka, zagovornica gibanja ‘naredi sam’ in ljubiteljica robotov Simone Giertz na Kickstarterju zbira sredstva za čisto drugačen koledar. The Every Day Calendar ni koledar, v katerega bi beležili datume, temveč stvari, ki vas osrečujejo in ste jih v določenem dnevu naredili zase.

Trajajo bo, preden bomo lahko tristo dolarjev (približno 270 evorv) vreden koledar The Every Day Calendar obesili na svojo steno ter začeli pritiskati nanj, saj bo na voljo šele čez dobro leto. Njegov namen je popolnoma drugačen, dan na njem pa predstavlja na dotik občutljiva sijalka LED. Simonina ideja je, da moramo vsak dan nekaj narediti zase, za svoje zdravje in dobro počutje.

Ko se vrnemo z dnevne rekreacije, ko za tisti dan končamo z branjem knjige ali ko zaključimo z nečim drugim, pa nam ta aktivnost veliko pomeni, takrat ‘tapnemo’ na dnevno lučko ter jo s tem prižgemo. Za ta koledar bi lahko rekli, da je tabla ‘uspeha’, ker meri, ali ste bili pridni.

Galerija slik – The Every Day Calendar

The Every Day CalendarOdpri galerijo

105522414-1540254633725focals_interface-01a.1910x1000 Focals: elegantna pametna očala, na katera ste čakali celo življenje Magic UX: genialen vmesnik, ki bo olajšal uporabo pametnih telefonov Magic UX: genialen vmesnik, ki bo olajšal uporabo pametnih telefonov hp-spectre-x360-15-13-2018-press Novi HP Spectre x360: HP obljublja 22 ur avtonomije krenula-kickstarter-kampanja-za-makerphone-hrvatski-uradi-sam-mobitel_ffuDQS MAKERphone: telefon, ki ga sestavite sami · ·