Fixie The Simpsons x State Bicycle Co. Bike
Utrip mesta · mobilno

Na prvi pogled se to kolo zdi zgolj še en fixie, a če pozorno pogledate zaporedje barv, boste na okvirju kolesa znamke State Bicycle hitro prepoznali like iz risanke Simpsonovi (The Simpsons).

Kako prepoznavna znamka so Simpsonovi (The Simpsons), priča tudi ta fixie, kajti dovolj je pravilno zaporedje barv, da na okvirju prepoznamo Marge, Barta, Liso in Homerja.

PREBERITE ŠE: PG Bugatti Bike: Bugattijevo kolo tehta manj kot 5 kilogramov

Seveda kolo ne stavi zgolj na like iz najdlje trajajoče risane oz. animirane TV nanizanke The Simpsons, saj gre za vrhunski dvokolesnik z lastnostmi, ki jih pričakuje zahteven uporabnik. Zanj morate odšteti 460 evrov. Poleg kolesa so pri State Bicycle ob tej priložnosti izdali tudi omejeno serijo kolesarskih dresov z motivom iz epizode I Love Lisa (4. sezona, 15. del).

Galerija – The Simpsons x State Bicycle:

Fixie The Simpsons x State Bicycle Co. BikeOdpri galerijo
Toyota Hilux vs. Tamiya Bruisers Avtomobili na daljinsko vodenje potegnili pravo Toyoto Hilux Hum Rider Hum Rider – vozilo na ‘hoduljah’ za preskakovanje kolon Novi Audi Q5 - 2017 Novi Audi Q5 – kraj luksuznih terencev se vrača na prestol (video) PG Bugatti Bike: Bugattijevo kolo tehta manj kot 5 kilogramov PG Bugatti Bike: Bugattijevo kolo tehta manj kot 5 kilogramov · · ·