Superge The Y-3 x SpaceX
Utrip mesta · moda

Nedavno je Elon Musk oznanil, da SpaceX za leto 2018 načrtuje komercialni let okrog Lune za dva turista. Naslednjo vprašanje, ki se pojavlja ob tem, je, kaj bomo ljudje nosili, ko se bomo enkrat začeli množično sprehajati po drugih planetih. Odgovor je ponudil oblikovalec Clement Fernandes, ki je izdelal konceptne superge 38%_2101, namenjene hoji po Marsu.

Futuristične superge The Y-3 x SpaceX Clementa Fernandesa so ustvarjene za tek po Marsu. Zgornji del superge je izdelan iz najlona, ki je kombiniran z nanocevkami iz ogljikovih vlaken. Nanocevke aktivira temperatura telesa, ki skrči vlakna in s tem ustvari popoln oprijem za nogo. Podplat je mehak (EVA) in zagotavlja udobno hojo po neravni in kamniti površini rdečega planeta.

PREBERITE ŠE: Nike Zoom Vaporfly Elite – najhitrejše superge na svetu, ki bodo poskušale spisati zgodovino

Superge v barvah Marsa so izredno trpežne in so kos tako peščenim viharjem kot temperaturam 52 stopinj Celzija. Superge so trenutno zgolj predlog, a niso več daleč časi, ko bo ”vesoljska” moda postala del vsakdana. Ime 38%_2101 izhaja iz dejstva, da ima Mars zgolj 38 odstotkov naše gravitacije.

Galarija – superge The Y-3 x SpaceX 38%_2101:

Superge The Y-3 x SpaceXOdpri galerijo
Trend - Instagram Uhani v obliki srčka – nova obsesija v svetu piercinga Nike Zoom Vaporfly Elite Nike Zoom Vaporfly Elite – najhitrejše superge na svetu, ki bodo poskušale spisati zgodovino Dr. Martens x Beavis and Butt-Head Bulerji Dr. Martens z motivom Beavisa and Butt-Heada Vans for Opening Ceremony: vanske z bleščicami Vans for Opening Ceremony: ‘vanske’ z bleščicami · · · ·