Ti igralci so samohranilci: želeli so, da njihovi otroci odraščajo z njimi
V zraku · buzz buzz

Rojstvo otroka je nekaj najlepšega, kar se vam lahko zgodi in tega se dobro zavedajo očetje, ki se po ločitvi niso pripravljeni odreči svojemu otroku. Tukaj so slavni samohranilci iz igralskih vrst, ki so želeli, da njihovi otroci odraščajo z njimi.

V modernem svetu običajno obvelja pravilo, da skrbništvo nad otroci po razpadu zveze dobi mati. Nekateri očetje si na vsak način prizadevajo, da njihovi otroci odraščajo z njimi.

Nekateri igralci so postali samohranilci zaradi smrti partnerke, drugi so želeli prevzeti skrbništvo po razpadu zveze, spet tretji so nekaj časa bili samohranilci, a so našli partnerko, s katero so ustvarili novo družino. Ne glede na njihovo zgodbo, si tako kot samohranilke tudi oni zaslužijo naš poklon!

Igralci, ki samohranilci:

1. Liam Neeson

View this post on Instagram

Just a couple mobsters…peaceful mobsters

A post shared by Danny Neeson (@bgdans91) on

Neesonova žena Natasha Richardson se je leta 2009 med smučanjem v Kanadi smrtno ponesrečila – igralec je tako ostal sam z njunima sinovoma Danielom in Michaelom, ki jima je takrat bilo 12 oziroma 13 let.

2. Pierce Brosnan

Ko se je Pierce Brosnan leta 1980 poročil s Cassandro Harris, je posvojil 9-letno Charlotte in 8-letnega Chrisa. Žena mu je tri leta kasneje rodila še sina Seana, a je leta 1991 umrla za rakom. Otroke je nekaj časa vzgajal sam, nakar je leta 1994 srečal Keely Shae Smith, s katero ima še dva otroka: Dylana in Parisa.

3. Nicolas Cage

Weston Cage, sin Nicolasa Cagea, je bil rojen leta 1990. Razmerja z njegovo takratno spremljevalko Christino Fulton je bilo kmalu konec in igralec ji je v zameno za skrbništvo nad sinom podaril hišo v Hollywoodu. Weston, ki je svojemu očetu v preteklost povzročal nemalo preglavic, si želi uspeti kot glasbenik in igralec. Nicolas je leta 2005 sicer dobil še sina Kal-Ela, ki ga je rodila njegova tretja žena Alice Kim.

4. Al Pacino

Al Pacino je oče treh otrok, a nikoli naj se ne bi poročil. Njegova najstarejša hči Julie se je rodila leta 1989, leta 2001 je povil še dvojčka Antona in Olivio. Al ima deljeno skrbništvo nad svojima zadnjima otrokoma, ki nekaj časa preživita pri njem, nekaj časa pa pri materi Beverly D’Angelo, s katero je bil v razmerju med letoma 1996 in 2003.

5. Colin Farrell

Colin Farrel vzgaja dva sinova: 16-letnega Jamesa in 10-letnega Henryja. Irskemu igralcu, ki je sicer slovi kot eden najbolj porednih fantov Hollywooda, se domnevno z nobeno žensko ni uspelo ustaliti.

6. Lenny Kravitz

View this post on Instagram

🍾 family night 🍾

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Lennyju Kravitzu, ki je sicer poznan kot pevec, se je v zakonu z Liso Bonet rodila hči Zoe. Po nekaj letih deljenega skrbništva se je Zoe pri 11 letih preselila k očetu. Danes je priljubljena igralka in glasbenica, ki se pogosto pojavlja ob svojem očetu.

shutterstock_370029713 Ljudje, ki popravljajo slovnične napake drugih, naj bi bili “najbolj nadležni”! shutterstock_197776940 Keltski horoskop: najbolj čaroben horoskop, ki odkriva tvoje skrite moči elijah-m-henderson-194586-unsplash To je znak, da si odrasla: odrasteš šele, ko nehaš kupovati teh 6 stvari! Dekle skušalo pojesti živo hobotnico, a jo je ta napadla Dekle skušalo pojesti živo hobotnico, a jo je ta napadla