Mobilna aplikacija Tinder Stacks
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Za Tinder, mobilno aplikacijo za zmenke, je značilno, da osebe izbirate na podlagi potega desno ali levo po zaslonu. Zdaj Tinder to funkcijo razširja še na preostale vidike življenja, ne le iskanje primernega partnerja. Se ne nikakor ne morete odločiti, katero obleko ali čevlje izbrati ali kateri film si ogledati? Mobilna aplikacija Tinder Stacks vam omogoča, da vam pri tem pomagajo prijatelji, ki za možnost glasujejo preprosto s potegom desno oz. levo po zaslonu.

Ste že slišali za mobilno aplikacijo Tinder Stacks? Tider se podaja v svet onkraj zmenkarij. Svoj zdaj že vsesplošno prepoznaven slajd v levo ali desno, s katerim smo dali vedeti, ali nam je oseba na fotografiji všeč ali ne, je apliciral še na druge stvari, s katerimi se soočamo v življenju. Namesto oseb se bodo na fotografiji lahko zdaj znašli obleka, čevlji, film, hrana, selfi ali kaj drugega. Dnevno moramo sprejemati številne odločitve, ki jih nekateri sprejemajo lažje, spet drugi težje. Če kdaj dvomite in vam odločanje povzroča nepotreben stres, vam lahko zdaj pri odločitvah na pomoč priskočijo prijatelji.

Tinder Stacks, ki je na voljo za iMessage (ta je bil nedavno integriran v operacijski sistem iOS 10), torej Applovo storite za sporočanje, ki omogoča pošiljanje sporočil med njenimi napravami (brez skrbi, Tinder vanj ne poskuša vsiljevati parčkanja), omogoča glasovanje o fotografijah, pa najsi bo to selfi, fotografija avtomobila, obleke, filtra za fotografijo itd. Na glasovanje lahko daste tudi, kaj bi jedli za kosilo ali kateri film si v kinu ogledati v soboto zvečer. Vaši iMassage prijatelji bodo na posebni prejemniški strani, albumu fotografij, videli fotografije, ki ste jih delili, in s potegom levo ali desno po zaslonu glasovali ter tako pomagali avtorju pri odločitvi (o izbiri prijateljev bo uporabnik obveščen).

PREBERITE ŠE: Dvel – Se nikakor ne morete odločiti? Naj vam pri izbiri pomaga aplikacija!

Tinder Stacks je aplikacija znotraj aplikacije, saj zanjo potrebujete Tinder, aktivirate pa jo znotraj iMessaga. Če ste nagnjeni k temu, da se nikakor ne morete odločiti in daste veliko na mnenje prijateljev, vam je ta aplikacija pisana na kožo.

Tinder se s Tinder Stacks odmika od zmenkarij. Zdaj lahko glasujete o čemerkoli.Odpri galerijo

Taxissimo - mobilna aplikacija za naročanje taksijev Taxissimo – slovenska mobilna aplikacija za naročanje taksijev Mobilna aplikacija Google Trips Google Trips – popotniška aplikacija, boljša od vsakega vodiča Dunaj Najuporabnejše aplikacije na Dunaju Najboljše aplikacije za zmenke Top 10: najboljše aplikacije za zmenke · · · · ·