tinder-select-ios-e1488926892180
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Mislite, da ste predobri za Tinder? Hmmm, to boste zagotovo vedeli le takrat, ko vas bo Tinder povabil na TinderSelect, kjer so zbrani sami seksi ljudje. Da, tudi to obstaja.

TinderSelect je v celoti zapolnjen z res seksi uporabniki: supermodeli, znanimi osebnostmi, direktorji, pa tudi z ‘običajnimi’ ljudmi, ki so na Tinderju po nekem ključu ocenjeni nadpovprečno. A v  to morje vročih kandidatov lahko namočite prste le, če dobite ekskluzivno povabilo. Ko vas enkrat povabijo, lahko preklapljate med obema načinoma – torej med Tinderjem za ‘običajne’ ljudi in Tinderjem za ‘super seksi ‘ ljudi.

PREBERITE ŠE: To je popolna profilna fotografija za Tinder

Tinder je to ‘fensi’ funkcijo uvedel pred šestimi meseci, a o tem ni niti pisnil (in še vedno ne ‘piska’). Gre torej za precej tajno združbo, kjer se dogajajo najboljše romance.
In kakšni bi morali biti, da bomo deležni povabila TinderSelect? Po poročanju TechCruncha naj bi bil eden od dejavnikov naš ELO-rezultat, kar je “algoritmični ocenjevalni sistem za vse uporabnike, ki temelji na več tisoč signalih”.
Pa vso srečo!

Aplikacija Women Interrupted Women Interrupted: aplikacija, ki ugotavlja, kolikokrat moški med pogovor prekinejo žensko Smart Pet Bottle Smart Pet Bottle: odpiranje plastenke z aplikacijo Mobilna aplikacija Aipoly Aipoly – mobilna aplikacija, s katero slepi spregledajo Aplikacija BTC City Priložnosti Mobilna aplikacija BTC City Priložnosti – nadgrajena nakupovalna izkušnja · · · ·