Seaboard Block
V zraku · tehnologija · gadgeti

Videti je kot tipkovnica. No, lahko bi bila tudi klaviatura. Tehnično pa gre za MIDI kontroler, ki se ga bodo glasbeniki zelo razveselili.

Roli, proizvajalec tehnoloških glasbenih inštrumentov, je na trg postavil Seabord Block, naslednico Seabord Rise iz leta 2015. Tako za primerjavo, Block je precej bolj praktičen in cenejši inštrument kot pa Rise.

Seabord Block, ki ga krasi tehnologija 5D touch, lahko dopolnjujete in dograjujete z različnimi komponentami Blockin se z njimi povezujete prek Rolijeve aplikacije Noise. Na primer, če vam 24 tipk ne zadostuje, preprosto priklopite dodaten Block in s tem razširite svoj ustvarjalni poligon. Če pa želite posneti tolkala oz. bobne, priklopite Lightpad Block in začnete z ‘ropotanjem’. Najboljša stvar vsega tega je, da se vse vrti okoli brezplačne aplikacije, ki nudi nešteto funkcij za glasbeno ustvarjanje. Block ima naloženih prek 100 različnih zvokov in je pa kompatibilen s kar nekaj znanimi glasbenimi programi (Logic Pro, Live, Omnisphere itd.), tako da meja za zvočno ustvarjanje ni.

Na prodajne police pride konec junija, cena pa bo 330 evrov.

Galerija – Tipkovnica za glasbenike Seaboard Block

Seaboard BlockOdpri galerijo

Dual Instant Camera Dual Instant Camera: kamera z dvema objektivoma, ki z rotacijo spreminjata perspektive backpacker-slider-1820x700 Thermacell Backpacker: najboljša zaščita pred komarji 1000-500-citymagazine-cover Prenosni polnilniki baterij: za brezskrben dopust scorkl-handheld-scuba-tank-27506 SCORKL: potapljajte se kot James Bond · ·