Najbolj nevarne države za seflije
V zraku · buzz buzz

Da selfiji postajajo vse pogostejši vzrok nesreč, smo se nedavno že lahko prepričali, pa veste, v kateri državi je najnevarneje posneti selfija? Ameriška agencija za zbiranje podatkov se je lotila analize in rezultat vas bo presenetil.

Kako posneti vrhunski selfi, je najbolje vprašati mojstrico selfijev Kim Kardashian, ki je na to temo izdala celo knjigo (Selfish). Kar v tej ni navedeno, je, da je vnema po najboljšem selfiju lahko zelo tvegano dejanje. A vzroke nesreč zaradi selfijev bolj ali manj poznamo, ne vemo pa, kje je delanje selfijev najnevarnejše.

PREBERITE ŠE: Nesreče zaradi selfijev: selfiji postajajo vse bolj smrtonosni

Po raziskavi, ki jo je opravila ameriška agencija za zbiranje podatkov Priceonomics, je daleč najnevarnejša država Indija. Sledijo ji Rusija, ZDA, Španija in Filipini, kjer se je skupaj zgodilo največ nesreč zaradi selfijev s smrtnim izidom.

Najnevarnejše države za delanje selfijev:


Nagradna igra Durex Nagradna igra: vroč ”giveaway”, ker sta lahko strastna kadarkoli PicMonkey Collage “Must have” poročne fotografije, v katere se boste zaljubili Mamica in štiri otroci Mamica, ki z levo roko spravi spat štiri malčke Simpsonovi napovedali prihodnost Simpsonovi kar 14-krat napovedali prihodnost ·