silence_0
Utrip mesta · zdravje & lepota

Katere so trenutno najbolje prodajane spolne igračke, ki nudijo prave užitke? Nekatere so diskretne in jih sploh ni treba skrivati, spet druge so nekoliko ‘prepoznavnejše’. Več pa v nadaljevanju.

To so najbolj prodajane spolne igračke ta hip:

Lelo Sona Cruise

Igračka ponuja resnično edinstven orgazem prek zvočnih valov in vibracij. Poglobljena stimulacija doseže vse dele vašega klitorisa in ne samo zunanjega dela, ki ga doseže največ vibratorjev.
lelo.com

Iroha Tori ali Iroha Stick

Linija izdelkov Iroha bi morala biti na vašem radarju zaradi zelo dobrega razloga: prav vsakega so izdelale ženske (vse od koncepta do promocijskega materiala). Tori je del nove in izboljšane linije vodoodpornih vibratorjev. Stick je vibrator, oblikovan kot šminka, prav tako vodoodporen in tako ljubek, da ga nikoli ne boste želele skriti.
tenga.co.uk

B-Vibe Rimming Petite Plug

Med priljubljene spolne igračke sodijo tudi igračke za analne užitke. B-Vibe Plug je odlična igračka tako za začetnike kot tudi za že izkušene. Igračka prihaja z daljincem, kar pomeni, da vas lahko zabava kdo drug ali pa to brez posebnega truda naredite sami.
bvibe.com

Vibrirajoče hlačke Lovehoney ali darilni set Wild Weekend

Hlačke Desire Vibrating Pantines so ene najbolj prodajanih vibrirajočih hlačk. Enako velja za darilni set Wild Weekend, ki prihaja z 11 spolnimi igračkami: z vibratorjem rabbit, vibratorjem za G-točko, vibratorjem bullet, vibrirajočim obročkom za penis, analnim nastavkom, analnimi kroglicami, kroglicami Ben-Wa …
lovehoney.com in lovehoney.com

WeVibe Tango

Vibrator bullet je izjemno močan, diskreten in lahko ga polnite. Priročna oblika poenostavi uporabo za pare, ki želijo v spolni odnos vnesti nekaj ‘soliranja’.
we-vibe.com

Crave Vesper

Verižica z vibratorjem je minimalni dodatek in hkrati zelo močan vibrator, ki se lahko kosa z najmočnejšimi vibratorji bullet.
lovecrave.com

Vibrator za pare Lovelife Share

Silikonski vibrirajoči obroček za penis ponuja užitke za oba.
lovelifetoys.com

Womanizer Pro Black Chrome

Womanizer ponuja sesanje in vibracijo, s čimer simulira oralni seks. Ker se igrača osredotoča le na klitoris, je odlična za kombinacije z dildoti ali partnerjem.
womanizer.com

shutterstock_416161396 Vaje za zadnjico, ki bodo delovale do poletja Ali je vaše srce v dobrem stanju? Pametna ura Apple zazna sladkorno bolezen v 85 odstotkih kalen-emsley-94317 6 navad, ki vodijo do boljšega mentalnega zdravja bady-qb-215032 5 korakov do privlačnega telesa za lene · · ·