shutterstock_1181732419
V zraku · odnosi

Spoznati sanjskega moškega, s katerim se želimo poročiti, ni lahko. Veliko deklet ima dolg seznam, na seznamu pa želene lastnosti, ki naj bi sanjskega moškega tudi odlikovale. A sanjskega moškega ne gre načrtovati, niti kupiti. Ob pravem času moramo biti na pravem mestu. In takrat moramo čutiti, da je to to! Določenih odlik pa pri moškem nikakor ne smemo prezreti. Če ima tvoj moški te lastnosti, se lahko z njim kar poročiš.

Če ima tvoj moški te lastnosti, potem se lahko z njim kar poročiš:

1. Ima odličen smisel za humor

Če te fant zares nasmeji, ga ne izpusti. Skupen smeh in zabava sta pomemben del vsakega razmerja. Le kaj nam bo razmerje, če se s partnerjem nikoli ne smejimo in zabavamo? Neprestana resnost in razdraženost ne koristita nikomur.

2. Nanj se lahko zaneseš

Ko reče, da bo tam, je bolje, da je tam! Seveda, tu in tam pride kaj vmes – še vedno pa se lahko takšne stvari sporočijo. Neprestano prestavljanje in zamujanje nista kaj preveč lepi navadi.

3. Je iskren in resnicoljuben

Če fanta ujameš na laži, potem veš, da se to lahko ponovi znova in znova. Fantje, naredite si veliko uslugo in ne lažite. To se za vas nikoli ne bo dobro končalo. Bodite pošteni in resnicoljubni, vedno!

4. Je izjemno pozoren … ker tako sam želi

Dekleta obožujemo presenečenja, saj nam pokažejo, da je fantom mar. Poleg tega je pozornost zares seksi! Fantje, presenetite dekleta z majhnimi pozornostmi, kot so njene najljubše rože, najljubši sladoled ali pa masaža hrbta. Pa tudi priprava večerje ni slaba ideja.

PREBERITE ŠE: Kako ga obnoreti — moškega, ki ti je všeč?

5. Je ljubeč in kaže, da te ceni

V razmerju je dekle kraljica in fant kralj. Nikoli se ne jemljita za samoumevna; objemi, nepričakovani poljubi in držanje za roke niso samo za prvi zmenek.

6. Je motiviran (in to je super seksi)

Nobeno dekle si ne želi fanta, ki le poseda doma. Moški z ambicijami si lahko/vama lahko ustvarijo super prihodnost in zgradijo lepo življenje.

7. Ima rad družino

Ko je moški blizu svoji družini in jo spoštuje, je to odličen indikator, da bo dober mož in oče. O tem, kakšen je fant, pove veliko tudi to, kako se obnaša do drugih žensk v svojem življenju (mama, sestra, teta, sestrična …).

8. Zaupa vase in v svoje odločitve

Moški brez hrbtenice pač ni privlačen. Odločen moški, ki ve, kaj narediti s svojim življenjem, pa ravno obratno … Odločita se torej, kaj si v življenju želita, in to izkusita skupaj!

pablo-merchan-montes-_lBDypLbKgY-unsplash To so intimnosti, ki jih še nista poskusila, a so obvezne za vsak zdrav odnos! shutterstock_1495910627 Kako veš, da ima moški strto srce? shutterstock_1273588069 Od kmeta do arhitekta: raziskava pokazala, kdo največ seksa shutterstock_760985971 12 stvari, zaradi katerih se v življenju nikoli ne smemo obsojati ·