DIY Bakrena viseča luč
Utrip mesta · dom

Le z malo iznajdljivosti lahko vašo dolgočasno domačo razsvetljavo spremenite v nekaj čarobnega in kreativnega. Vaša luč lahko postane pravi dekorativni element. Tukaj je 10 enostavnih DIY idej za vašo razsvetljavo, da vam podajo navdih.

1. DIY viseča luč

Na precej enostaven način si lahko sami ustvarite dekorativno visečo luč, ki bo lepo osvetlila vaš prostor. Poleg tega pa lahko z vašim izdelkom prihranite veliko denarja. Navodila za celoten DIY najdete tukaj.

2. Luč iz odpadne lepenke

Če želite v svojem bivalnem prostoru ustvariti edinstven ambient je ta model luči absolutno za vas. Luči iz odpadne lepenke s pomočjo laserja ustvarja podjetje Graypants, vendar lahko z malo kreativnosti tudi sami ustvarite luč po vaši želji in s tem tudi odpadno lepenko ponovno uporabite. Zelo enostaven DIY najdete tukaj.

3. Luč iz vintage fotoaparatov

Če se v vaših omarah še vedno najdejo kakšni starejši fotoaparati, ki jih ne boste več uporabljali, lahko le-ti kajhitro dobijo nov namen kako dekorativno ohraniti nekatere vaše spomine. Podroben DIY najdete tukaj.

4. Luč iz rustičnega tekstila

Luči iz rustičnega tekstila dodajo poseben efekt vašemu prostoru. V pomoč naj vam bo DIY, ki ga najdete tukaj.

PREBERITE ŠE: Patch of sky: ambientalne luči, ki povedo kakšno vreme ima vaš prijatelj daleč, daleč stran

5. Luč iz plastičnih kozarčkov

Za ustvarjanje takšne luči ne boste potrebovali veliko denarja ali materiala, saj lahko luč ustvarite kar iz vaših plastičnih kozarčkov. Naj vas skozi vsak korak vodi DIY, ki si ga lahko ogledate tukaj.

6. DIY luč Fiksura

Skozi takšno fiksuro bo svetloba v vašem prostoru postala romantična in edinstvena. Naj vam bo v pomoč DIY, ki ga najdete tukaj.

7. DIY luč iz plastičnih slamic

Še en zelo enostaven način, kako plastične krožnike, kozarčke in slamice ponovno uporabimo za nekaj barvitega in edinstvenega. Kratek DIY si lahko ogledate tukaj.

8. Luč iz pločevinke

Tudi stare pločevinke oz. konzerve lahko z vašo pomočjo dobijo nov, pameten namen. Podrobnejši DIY lahko najdete tukaj.

9. DIY bakrena viseča luč

Geometrična in moderna viseča luč lahko z malce vaše spretnosti, postane zanimiv dekorativni element. Podrobni DIY, ki vas vodi skozi vsak korak lahko najdete tukaj.

10. Luč iz vrvi

Če želite vašemu dolgočasnemu prostoru dodati več barve, je lahko ta DIY prav za vas. Navodila si lahko ogledate tukaj.


Petly-dog Petly, minimalističen avtomatski delilnik hrane za vaše hišne ljubljenčke Foto: April Starr DIY: Mizica iz gramofonske plošče za prave glasbofile Fabrica-Patch-of-sky-lamps-3 Patch of sky: ambientalne luči, ki povedo kakšno vreme ima vaš prijatelj daleč, daleč stran il_fullxfull.422262589_2uj4 10 najzanimivejših klubskih mizic · · · ·