Nike-Mis-Match-Benassi-Slides-1
Utrip mesta · moda · moška moda

Ali ste si že priskrbeli natikače? Poletje je namreč pred vrati, zato imate še zadnjo priložnost, da se opremite z novim kosom obutve, s katerim boste blesteli na sprehodu po plaži.

Poletje je čas, ko se lahko sprostite in pustite stopalom, da končno zadihajo. To vam bodo omogočili natikači, ki vas bodo po dolgem dnevu v neudobnih čevljih vselej razveselili. Za to, da bo vaša izbira ob nakupu lažja, smo pripravili seznam desetih najboljših natikačev za moške.

VANS CHECKERBOARD SLIDES

Vans je sicer bolj poznan po svojih supergah, tokrat pa navdušuje s karirastimi natikači. Ti so v celoti izdelani iz naravnih materialov in so zato 100-odstotno veganski.
vans.com

NIKE BENASSI MIS MATCH SLIDES

Če iščete udobne natikače, je Nikeov model kot nalašč za vas. Notranji del obutve namreč vsebuje peno.
amazon.com

THE NORTH FACE BASE CAMP SLIDE II

Obutev podjetja North Face je običajno namenjena plezalcem in pohodnikom. Tudi športniki pa se morejo kdaj sprostiti. To je več kot mogoče z natikači, ki so izdelani iz EVA-pene.
northface.com

CHAMPION BIG C LOGO SLIDE

Championovi natikači so popolna izbira za sprehod po plaži. Že njihova rumena barva spominja na sonce.
urbanoutfitters.com

ADILETTE CLOUDFOAM MONO SPORT SLIDE

Pena, iz katere so izdelani natikači Adidasove blagovne znamke Adilette, se odlično prilagodi obliki vašega stopala.
shop.nordstrom.com

SLYDE FLORAL SLIDE

Natikači, okrašeni s številnimi cvetlicami, kar izžarevajo pozitivno energijo. S svojo živahnostjo bodo gotovo popestrili svojo garderobo.
urbanoutfitters.com

ADIDAS ADILETTE CLASSIC

Klasični natikači, ki so luč sveta uzrli že davnega leta 1972, ne potrebujejo posebne predstavitve. Adidasove tri črte se vselej izkažejo za odlično izbiro.
adidas.com

GREATS THE SLIDE

Model, ki ga ročno izdelujejo v Italiji, prepričuje z elastičnim usnjem in EVA-peno.
nordstrom.com

RAF SIMONS + ADIDAS ORIGINALS ADILETTE RUBBER SLIDES

Raf Simons je belgijski modni oblikovalec, ki je trenutno zaposlen pri Calvinu Kleinu. V sodelovanju z Adidasom je zasnoval natikače, ki so videti zares fantastično.
mrporter.com

GUCCI ‘PURSUIT ’72 SLIDE’ SANDAL

Guccijevi natikači, podobno kot ostali izdelki tega podjetja, veljajo za zelo prestižne. V svetu obutve jih lahko označimo kar za ‘pop ikone’.
shop.nordstrom.com

Z nakupom ure boste prispevali k reševanju želv. Kupuješ novo uro? To je fenomenalna izbira sf-photos-men-swimwear-fashion-trends-2018-20170830 Moške kopalke 2018: 7 trendov za letošnje poletje moška moda 2018 Moška moda 2018: kaj za pomlad napovedujejo trendi? moskaomara Moška omara: v marcu ne pozabi na … · · · ·