The Mirror Cube
Utrip mesta · arhitektura

Sodobni dizajn v objemu neokrnjene narave, na postelji košatega drevja, božajoč s toplino sončnih žarkov. Počitnikovanje, ki prinaša spokojno pustolovščino v stilu.

Treehotel počiva na obrežju reke Lule, blizu švedske vasice Harads. Tamkajšnje območje odlikujejo neverjetni razgledi na prostrano dolino zelenih gozdov in živahnih voda. A kar je najbolj osupljivo, je ponudba počitniških hišic, nameščenih visoko med krošnje dreves. Po navdihu filma The Tree Lover, ustvarjalca Jonasa Selberg Augustsena, so skupaj z nekaterimi vodilnimi skandinavskimi arhitekti ustvarili 7 tematsko različnih hišic na drevesih kar do 6 metrov visoko, upoštevajoč ekološke vrednote in minimalni vpliv na okolje. Vse od izjemnih minimalističnih in surrealnih arhitekturnih linij, vrtoglave finske savne pa do izkustva lebdenja v NLP-ju, tako ponujajo zares edinstveno počitnikovanje v udobju čudovite narave.

The CabinOdpri galerijo
tumblr_mfcbhswfFg1rlvij9o1_1280 Plesoča hiša v Pragi 03 Manjša hišica za večje življenje Amazon_4 Futuristični načrti poslovnih prostorov Amazona v Seattlu cover-nore-stavbe Najbolj nenavadne stavbe po svetu · · · ·