Summer-Dresses-Fashion-Trends-2014-stripes
Utrip mesta · moda

Mornarske črte se to pomlad vračajo v velikem slogu. Čeprav jih nikoli zares nismo pozabili, je navtični navdih to sezono prisoten bolj kot kadarkoli prej. Črtasta majica velja za klasičen kos oblačila in sega daleč nazaj v leto 1858, ko je francoska mornarica črtasto uniformo nosila predvsem zaradi praktičnosti. Danes so v trendu ozke ali široke, navpične ali vodoravne črte, ki so priljubljen vzorec vseh generacij. Črtasta majica je svoj pečat pustila tudi v visoki modi in se pustila zapeljati največjim modnim kreatorjem.

Če med brskanjem po svoji omari niste našli klasičnega mornarskega vzorca, ki ga lahko kombinirate zelo preprosto, potem je čas za nakup kakovostnega kosa oblačila, torbice, balerink ali sandal z visoko peto.

Mornarske črte prenesejo kričeče vzorce, klasično črnino ali nevpadljivo belino. Lahko jih nosite v kombinaciji z jeansom in večno klasičnim trenčem. Možnosti kombiniranja pa še vedno puščajo dovolj domišljije, da se poigrate z že obstoječimi oblačili v omari in na svojstven način sledite trendu. Ponujamo vam širok nabor črtastih modnih novosti, ki vam bodo nedvomno služile še dolgo po nakupu.
Foto: ZaraOdpri galerijo
Foto: Stylishminds.files.wordpress.com Za H&M bo oblikoval oboževani Alexander Wang kolaz Ženski modni trend 2014 – nova kolekcija Twin-set 02_Frey-Wille-Passionate-Russia_Golden-Kalinka FREYWILLE nakit, ki izraža ljubezen supergice_cover 5 modnih videzov s supergami PUMA x Solange Girls of Blaze Disc · · · · · ·