Mobilna aplikacija TrickPics
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste na družbenem omrežju objavili fotografijo oz. videoposnetek, ki je preveč razkrival in je bil cenzuriran ali pa so vam zaradi njega celo blokirali račun? Problema se, zanimivo, loteva največji spletni portal z vsebino za odrasle Pornhub, ki je predstavil mobilno aplikacijo TrickPicks, ki z zabavnimi filtri prikrije intimne predele na vročih fotografijah ali posnetkih, da se ti izognejo cenzuri družbenih omrežij.

Golota je človeka od nekdaj navduševala. Zgodovina jo je častila na različne načine, še vedno pa obstajajo ljudje, ki se ob pogledu na golo telo zgražajo in ga obsojajo. Golota ni po godu niti družbenim omrežjem, kjer velja za neprimerno vsebino. Še dobro, da zdaj obstaja TrickPics, mobilna aplikacija spletne platforme z vsebino za odrasle Pornhub, ki z zabavnimi nalepkami oz. interaktivnimi filtri na domiseln način prekriva intimne predele.

PREBERITE ŠE: Top 10: najbogatejše zvezdnice filmov za odrasle

Če imate potrebo, da na družbenih omrežjih objavljate sugestivne fotografije/posnetke, na katerih ste pomanjkljivo oblečeni, boste s pomočjo aplikacije TrickPics prestali cenzuro. Aplikacija je na voljo za uporabnike naprav iOS in Android.

Mobilna aplikacija YouTube Go Mobilna aplikacija YouTube Go: za tiste s počasnim internetom in za ogled brez povezave Mobilna aplikacija Memoji Mobilna aplikacija Memoji: postani emoji Chicken Scream Chicken Scream – hitro zasvojljiva mobilna igra, ki jo glasovno upravljate shutterstock_329959148 5 mobilnih igric, ki vam bodo krajšale jutra na troli · · · · · · ·