DARILA
V zraku · buzz buzz

Odvijanje božičnih daril v nas prebudi nostalgijo, saj nas spomni na otroška leta. Trenutki pred tem, ko se dokopamo do presenečenja, so posebni tako za nas kot tudi za obdaritelja. Če pa želite svoje prijatelje vsaj malo pohecati, zavijte darilo tako, da jim boste zadali težko nalogo. Saj veste, da si zaslužijo …

Ste razmišljali, kako čas odvijanja darila podaljšati? Za vas imamo nekaj odličnih predlogov, s katerimi boste svojim bližnjim pošteno zagrenili življenje.

Tukaj so trije načini zavijanja daril, ki bodo vašemu prijatelju povzročili veliko sivih las:

  1. Škatlico obdajte z mrežo kabelskih vezic. Če bo obdarovanec želel odkriti, kaj se skriva v darilu, bo moral najprej s kleščami prerezati kompaktne vezice.
  2. V plastično posodico nalijte betonsko mešanico, na sredino katere namestite darilo. Nato počakajte čez noč, da se snov strdi. Prijatelj se bo znašel pred težko nalogo – če se bo želel dokopati do darila, bo moral s kladivom razbiti beton.
  3. Darila lahko prav tako ‘okrasite’ s kratkimi deli izolirnega traku. Da bo odvijanje še nekoliko težje, uporabite tudi dekorativni lepilni trak.

Opisani postopki zavijanja daril so nazorno predstavljeni v spodnjem videoposnetku.


Močne življenjske lekcije, ki se jih vsi prepozno naučimo Močne življenjske lekcije, ki se jih vsi prepozno naučimo shutterstock_370029713 Ljudje, ki popravljajo slovnične napake drugih, naj bi bili “najbolj nadležni”! Živi življenje, o katerem sanjaš: 10 navad, zaradi katerih boš nehal "jamrati" Živi življenje, o katerem sanjaš: 10 navad, zaradi katerih boš nehal “jamrati” darila za sefa Ideje za božična darila 2018: pozornosti za vašega šefa · · ·