Trik, ki stane manj kot evro: tako povrneš barvo črnim oblačilom
V zraku · buzz buzz

Kako povrniti barvo črnim oblačilom – naravno, poceni in hitro?

Bledenje oblačil je naraven proces, ki se mu ni moč izogniti. A to ne pomeni, da ne moreš povrniti barve oblačil – in ne z barvami za tekstil, temveč z živilom iz kuhinje, ki ga gotovo tudi ti uporabljaš!

POPER ja začimba, ki ni priljubljena le v kuhinji, temveč naj bi bila koristnna tudi za človeka – spodbujala naj bi delovanje metabolizma, topila maščobe, pomagala pri odvajanju od kajenja in … barvanju črnih oblačil.

Na spletu je postal viralen trik, ki stanje manj kot evro, predpostavlja pa, da lahko s poprom povrneš barvo črnim oblačilom. Potrebuješ žlico popra v prahu, kar je približno 10 gramov. Poper posuj po črnih oblačilih. Vžgi pralni stroj in namesti cikel pranja za temna oblačila.

Zakaj naj bi trik deloval?

Abrazivnost popra naj bi odstranila ostanke pralnega praška na oblačilih, ki naj bi bil kriv za to, da ta sčasoma zbledijo. Črnilo popra pa naj bi delovalo kot barvilo, ki bo oblačilom vrnilo črno barvo.

Uporabniki na spletu trdijo, da se ne bi smeli bati temnih sledi popra po oblačilih, ker naj bi jih pralni stroj uspešno odstranil.

shutterstock_267989624 Z njo se ni pametno igrati: žensko, rojeno v tem znaku, vsi občudujejo 10 najpogostejših vprašanj o seksu, ki smo jih zastavili Googlu 10 najpogostejših vprašanj o seksu, ki smo jih zastavili Googlu 4-peresna detelica prinaša srečo: kaj pomeni, če najdeš detelico z več listi? 4-peresna deteljica prinaša srečo: kaj pomeni, če najdeš deteljico z več listi? BeFunky-collage 10+ tatujev iz tvojih najljubših filmov, ki jih hočeš TAKOJ ·