Troljo chatbot
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Uporabljate avtobusne linije ljubljanskega potniškega prometa? Potem je Troljo chatbot, napovedovalec prihodov ljubljanskih ‘trol’, sogovornik, ki ga potrebuješ. Živi v tvojem Facebooku Messengerju in ti je na razpolago 24 ur na dan.

Uporabljate ljubljanski potniški promet? Potem vas moramo nujno spoznati s chatbotom Troljo, ki napoveduje prihode mestnih avtobusov na želeni avtobusni postaji.

PREBERITE ŠE: Fitko – prvi fitnes za pse v Sloveniji

Če se pogosto znajdete v situaciji, ko morate čakati na naslednji avtobus, ker vam je zadnji odpeljal pred nosom, potem je Troljo digitalni osebni pomočnik, ki ga potrebujete. Živi v Facebook Messengerju in vam v trenutku pove, koliko časa boste čakali na svoj prevoz. Ponudi vam tudi zemljevid avtobusnih povezav. Kaj morate storiti? Obiščite spletno stran Troljo in začnite klepet.

Fitko - fitnes za pse Fitko – prvi fitnes za pse v Sloveniji Če bi bili slogani iskreni ... Če bi bili slogani iskreni … e48742b749ec4c9203e9953fc2c8625d Kaj se bo zgodilo, ko umre kraljica? LG Signature OLED W 4K HDR TV CES 2017: LG Signature OLED W 4K HDR TV – televizor, tanjši od vašega telefona · · ·