street-art-interacts-with-nature-1
V zraku · buzz buzz

Kadar se narava in grafiti združijo nastane resnično čudovita ulična umetnost.

Narava in urbanizem sta si v svoji osnovi nasprotujoča pojma, ki pa s povezovanjem pridobita na vrednosti in tvorita res čudovit prostor. Dober primer povezovanja narave in umetnosti so ulični umetniki, ki v svoje grafite vključujejo naravne elemente in tako dvodimenzionalne risbe spremenijo v neverjetne trodimenzionalne umetniške instalacije.

 PREBERITE ŠE:  Ulična umetnost: 17 najlepših poslikanih stopnic na svetu

Umetniki, ki ustvarjajo na ta način se morajo zavedati, da naravni elementi niso trajni in tako tudi njihova umentina ne bo večna. Veliko časa tako posvetijo iskanu popolnega prostora za svojo risbo ampak ves trud obrodi sadove, ko mimoidoči z navdušenjem strmijo v njihove stvaritve.

Spoj narave in ulične umetnosti si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
Foto: Ino Zeljak “Zmešani” družinski portreti prikažejo podobnosti med sorodniki 3034311-poster-p-1-paintboxing-is-exactly-what-it-sounds-like Likovna umetnost doživela hud udarec! Tu je boksar, ki namesto čopiča uporablja boksarske rokavice. map-119 7 razlogov zakaj svet trenutno ni v popolni “riti” Designer-at-Work1 12 skrivnosti iz prve roke, kako uspešni oblikovalci ohranjajo svojo kreativnost · ·