cover-ultimativni-snezni-cevelj-underarmor
Utrip mesta · moda

Dober oprijem pozimi je vreden zlata. To ve vsak, ki je zadnje dni stopil na ulico ali tja zapeljal svojega jeklenega konjička, ko se vožnja in hoja domala spremenita v ekstremni šport. A s čevlji znamke Under Armour Fat Tire GTX, se boste lahko kosali še s tako hudimi zimskimi razmerami. Podplat Wild Gripper namreč zagrabi kot najboljša guma, kar pa ni presenetljivo, saj je pri izdelavi sodeloval Michelin.

Under Armour Fat Tire GTX čevelj si je profil in material za svoj podplat sposodil pri pnevmatikah za gorska kolesa, znanje pa je pristavilo podjetje Michelin. A tu svojega poslanstva, zaščite pred zimskimi pogoji, Fat Tire GTX še ne konča.

PREBERITE ŠE: Nike: Zvezdochka – kulten čevelj slavi 10 let

Za suhe nogavice namreč skrbi vodotesna Gore-Tex membrana, za dobro tesnitev in preprečitev pred ”udorom” snega pa inovativni in rokavicam prilagojeni Boa zategovalni sistem z vrtljivim gumbom, ki čevelj z vsega enim obratom enakomerno zategne po vsem stopalu.


Majice s potiskom Najbolj domiselne majice s potiskom PicMonkey Collage Pust: Pustni kostumi in maske slavnih Žensko spodnje perilo Žensko spodnje perilo: Osnovni kosi perila za vsako žensko pust Pust: “DIY” pustni kostumi za pare · ·