Klubska mizica UP Balloon.
Utrip mesta · dom

Klubska mizica UP Balloon oblikovalskega studia Duffy London ni klasična klubska mizica, saj jo namesto nog pokonci držijo baloni in ustvarjajo občutek, da steklena površina lebdi v zraku. Kar je vse res, le, da baloni niso pravi baloni, taki napolnjeni s helijem, pač pa kovinski, ki pa kljub svoji dejanski teži ustvarjajo občutek, da miza komajda parira zemeljski gravitaciji.

Steklena klubska mizica UP Balloon je klasične noge, kot nosilne elemente, zamenjala za rdeče, zlate in srebrne balone. A brez skrbi, ti kot rečeno niso pravi, tako, da vam doma ne bo treba hraniti še bombe s helijem, pa tudi vrvice so umetne in zvite na tleh predvsem zato, da omogočajo stabilnost in pričakovano nosilnost mize.

PREBERITE ŠE: Refold – praktičnost, okoljska ozaveščenost in dober dizajn: Zložljiva mizica iz kartona

Gre vsekakor za drzen in nekoliko sanjaški dizajn, ki bo močno poživil prostor ter vanj vnesel igrivost in lahkotnost bivanja. Duffy London je sicer stari znanec s področja miz in drugega pohištva inovativnih oblik, nekaj njihovih zamisli si lahko ogledate na njihovi spletni strani duffylondon.com.

Klubska mizica UP Balloon.Odpri galerijo

Ceno smo namerno prihranili čisto za konec, ker vam nismo želeli prehitro pokvariti navdušenja- zanjo vam bodo namreč zaračunali kar 11 tisoč evrov.

Spominska miza Analog Memory Desk. Analog Memory Desk – lesena miza s kilometrom papirja Pipa z unikatnim tokom vode. Simin Qiu: kopalniška pipa s spiralastim curkom, ki varčuje z vodo Pohištvo “Sabine” zmanjšuje hrup v odprtih prostorih. Sodobno švedsko pohištvo “Sabine” zmanjšuje hrup v odprtih prostorih Samsungova pasja hišica prihodnosti Dream House. Samsung s pasjo hišico prihodnosti vredno 30 tisoč dolarjev! · · ·