Kozarez za vino, kjer pijemo iz dna.
Utrip mesta · dom

Kozarec za vino Upside Down Wine Glass je na prvi pogled morda povsem običajen, a poskušajte vanj natočiti vino in hitro boste spoznali, da ni vse tako kot običajno. Kozarec ima namreč zapečateno čašo. Želite zmesti zbrano druščino? Potem ni boljšega dizajna za kozarec za vino kot Upside Down Wine Glass.

Kozarec za vino Upside Down Wine Glass ni kozarec za prvoaprilsko šalo. Je pa kozarec za vino z neobičajnim dizajnom. No, pravzaprav ne, kajti na videz je povsem enak kot klasični primerki, boste pa z njim vseeno pošteno zmedli tiste, s katerimi boste trkali kozarce. Vina iz njega namreč ne pijemo skozi odprtino v čaši, pač pa se vino v naša usta steka skozi pecelj, še prej pa potuje skozi grlo kot po slamici.

PREBERITE ŠE: Ikea: jedilna miza, ki ne dovoljuje uporabe telefona

Nenavadni kozarec za vino z zapečateno kupo si lahko za (preračunih) 6 evrov omislite v spletni trgovini Red5.

Kozarez za vino, kjer pijemo iz dna.Odpri galerijo
brez_zadel-product-header On The Wall: pohištvo, na katero lahko obesite kolo Anti-pametni telefon jedilna miza Ikea: jedilna miza, ki ne dovoljuje uporabe telefona Pizzeria Pronto Pizzeria Pronto: pica kot iz krušne peči na štedilniku Servieta/prtiček v obliki srca Valentinov pogrinjek: kako iz prtička narediti srce? ·