Uslon - kopalke, ki te držijo nad vodo
Utrip mesta · moda

Uslon so nove kopalke, ki te držijo nad vodo. Koncept sta razvila Katerina Semenko in Valery Graznov. Kopalke imajo okoli linije pasu in vratu všite majhne kapsule, napolnjene z zrakom, kar kopalkam omogoča, da plavalca držijo nad vodo.

Valery Graznov je razvil material, ki omogoča, da te kopalke držijo nad vodo. Kopalke, ki jih je oblikovala Katerina Semenko, imajo dodane kapsule zraka, ki plavalcu omogočijo, da na vodi lebdi, obenem pa imajo obliko oziroma videz vsakdanjih kopalk. Sistem za lebdenje na vodi ne potrebuje nikakršnega polnjenja, saj deluje izključno s pomočjo atmosferskega pritiska. Tako tudi ni strahu, da bi mehanizem zatajil.

PREBERITE ŠE: Kopalke 2016: Modne kopalke za letošnje leto

Uslon človeškemu telesu doda približno dva dodatna kilograma kisika, kar kopalkam omogoča, da plavalca držijo nad vodo. Poleg večjih užitkov v vodi pa je izreden potencial teh kopalk tudi na področju varnosti. So izredno uporabne za majhne otroke, starostnike ali pa ljudi, ki trpijo za epilepsijo ali podobnimi boleznimi, ki lahko sprožijo nepričakovane napade. Kopalke so na voljo v treh modelih: kot moške hlače, enodelne ženske kopalke ali pa dvodelni ženski bikini.

Uslon - kopalke, ki te držijo nad vodoOdpri galerijo
Nogavice z žepkom The Pocket Sock – nogavice z žepkom za shranjevanje Superjunaške maturantske obleke Maturantski ples obiskali superjunaki Claire Danes v pravljični obleki, ki se sveti v temi Claire Danes je na Met Gala s pravljično obleko, ki se sveti v temi, zasenčila vse Majica Together Wear Together Wear: majica za stiskanje · ·