tyler-nix-K8-kpGo7WBQ-unsplash
V zraku · buzz buzz

Si že razmišljala o tem, da krvna skupina določa tudi življenje? Raziskave namreč pravijo, da so ženske s to krvno skupino najuspešnejše. In katera si TI?

Temperament ali značaj se pogosto razume kot vsota številnih psiholoških lastnosti: globina in stabilnost čustev, moč delovanja in individualne vedenjske značilnosti.

Na vprašanje, kaj je pravzaprav temperament in kaj natančno ga sestavlja, je več odgovorov in več pristopov ter metod za iskanje odgovora. Japonci in Korejci se na primer držijo teorije, da je temperament povezan s krvno skupino človeka. Na Japonskem se med drugim pri iskanju primernega kandidata za zaposlitev upošteva prav krvna skupina.

In katera krvna skupina je tista, zaradi katere so ženske uspešnejše?

Krvna skupina A

Ženske s to krvno skupino odlikujeta strpnost in mirnost. Zanje pogosto velja, da so nesebične, družabne in zelo disciplinirane. Te ženske cenijo red in udobje. Vedno si prizadevajo za nekonfliktno reševanje težav.
Kljub temu pa naj bi bile te ženske zelo trmaste in velikokrat tudi precej razdražljive. Sebe velikokrat vidijo kot podrejene.

V ljubezenskem odnosu so zelo sramežljive. Spoštujejo svojega partnerja in njegove lastnosti. Svoja čustva zaradi občutljive narave razkrijejo šele takrat, ko se prepričane, da jih ne boste izigrali ali prizadeli. So idealne žene. Kot mame svoje otroke nadzirajo in jih podpirajo, a od njih tudi veliko zahtevajo.

Krvna skupina B

To so ženske s fleksibilnim karakterjem: odlično se znajdejo tako v osami kot v družbi. Ne marajo biti vodje, prav tako ne podrejene. Zelo dobre so pri iskanju koristi v različnih situacijah, hkrati pa jim pri tem uspe ohraniti svojo neodvisnost. Takšne ženske dobro delajo v ekipi. Rade se spogledujejo in nikoli ne smete biti presenečeni, da imajo veliko prijateljev moškega spola.

V ljubezni pričakujejo nežnost in zadovoljstvo, srečo in zvestobo ter stalno pozornost svojega partnerja. V partnerskih odnosih so nekoliko zahtevne in nedotakljive, zaradi česar se težko odločijo za zakon. Če pa se poročijo in postanejo mame, se svoji družini zares posvetijo.

Krvna skupina AB

Predstavnice te krvne skupine so zelo občutljive in v ravnovesju. So taktične, dostojne in poštene. Nekoliko težje jim je sprejemati večje odločitve, po navadi se zlomijo zaradi sumov ali notranjih konfliktov. Takšne ženske so pogosto ljubljene, v ljubezenskih odnosih pa so zelo poštene.

Obožujejo pustolovske in poduhovljene moške, v ljubezni pa zares uživajo le takrat, ko jim partner dovoli, da ostanejo nekoliko skrivnostne. Kot mame so popustljive, mile in nezahtevne. Uspešno ugotovijo, v kolikšni meri so lahko prijateljice svojih otrok.

Krvna skupina 0

Ženske, ki imajo to krvno skupino, veljajo za precej egoistične. V odnosih z moškimi so zelo ljubosumne in strastne. So dominantne in močne osebnosti.

Svojega partnerja rade nadzirajo. Če so zapletene z mirnimi in šibkimi partnerji, hitro postanejo brezbrižne. In to so tudi ženske, ki so zelo uspešne. Med uspešnimi poslovnimi ženskami in zvezdnicami namreč prevladuje prav ta krvna skupina. Od svojih moških pričakujejo srečo, zadovoljstvo in nežnost. Vladajo iz ozadja in pogosto aktivno sodelujejo pri gradnji kariere svojega partnerja. Kot matere z otroki vzpostavijo prijateljstvo.


shutterstock_1031575315 Rdečelasci imajo supermoč v genih, pravi znanost rawpixel-com-340961 Najboljša božična darila glede na astrološko znamenje banksy Banksy z novim projektom opominja, da prazniki le niso za vse tako lepi giphys Snapchat z novimi filtri, ki prepoznajo, kaj je na vaši fotografiji · ·