Ustvarite videz starinske fotografije iz 90. let s temi tremi kul aplikacijami
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Letos so na družbenih omrežij zaživele ‘starinske fotografije’, ki so videti, kot da so posnete pred desetletji. Za urejanje fotografij so na voljo številne aplikacije, a te tri so preverjeno najpreprostejše za uporabo. Hitro si jih naložite in se vrnite v preteklost!

Tri najbolj preproste aplikacije za uporabo, s katerimi boste ustvarili starinski videz svojih fotografij.

BitCam

Danes nas tehnološka podjetja razvajajo s 4K, toda v preteklosti je bila kakovost videov bistveno slabša. Tisti, ki ste imeli srečo, da ste v devetdesetih letih imeli računalnike doma, se verjetno spomnite, kako grozno slaba grafika je bila.

BitCam je preprosta aplikacija, s katero boste ustvarili starinski pridih. Med snemanjem fotografije lahko izbirate med različnimi ravnmi pikslov (FatBits, Standard in Super Res). Če želite še barvno grafiko, pa boste morali odšteti 1,99 ameriškega dolarja (preračunano 1,70 evra).

VHS Photo App

S to aplikacijo lahko fotografirate ali uredite obstoječo fotografijo in ji dodate kromatični stereoskopski 3D-učinek. Ponuja vam le nadzor za prilagajanje kota in polmer učinka, a je to več kot dovolj, da dobite retro estetiko.

Camcorder – Record VHS Home Videos

Le nasmeh na obrazu se izriše, ko se spomnite 90. let in VHS-traka, ki ste ga skoraj uro morali navijati, da ste si lahko ogledali video od začetka. Danes nam tega ni treba početi, a zakaj se ne bi vrnili v preteklost in popestrili svojih videov.

Poleg starinskega videza ta aplikacija zabeleži tudi razmerje 4 : 3. Če želite ustvariti pravi lažni posnetek iz 90. let, tresite s kamero in med snemanje povečujete in oddaljujte ‘objektiv’, da bo posnetek res videti, kot da je posnet s starimi fotoaparati.


shutterstock_582763147 Vaša najljubša mobilna igra se vrača z dodatkom obogatene resničnosti Insta Repeat odkriva, kako se na Instagramu vse ponavlja, kreativnost pa umira. Insta Repeat: na Instagramu se vse ponavlja, ustvarjalnost pa umira Capture-1 copy 5 iger za pametni telefon, ki vam bodo pomagale pregnati dolgčas na letalu wikicompass WikiCompass: kako Wikipedio preobraziti v osebnega vodiča? · · · ·