cape-point-outer-banks-north-carolina-NCISLAND0617 (1)
Utrip mesta · destinacija

Pa ga imamo! Nov otok. Ta se je pojavil med skupino otokov Outer Banks, ki pripada Severni Karolini v ZDA. In čeprav je peščeni otok v Atlantskem oceanu videti rajsko, temu ravno ni tako.

Otok, ki za zdaj še nima imena, je obkrožen z nevarnimi tokovi, skozi pesek pa ‘štrlijo’ kosti kitov in razbitine nesrečnih ladij. Okoli otoka prav tako krožijo morski tigri in orjaške mante. Nič kaj rajsko, kajne?

PREBERITE ŠE: NAJLEPŠI ZASEBNI OTOKI 2017

“Otok je nenavadno velik v primerjavi s tistim, kar smo videli v zadnjih desetletjih,” pravi Dave Hallac, nadzornik javne plaže Cape Hatteras National Seashore. V dolžino naj bi tako meril 1,6 kilometra, v širino pa dobrih 120 metrov. In čeprav lahko otok izgine že z naslednjo nevihto, se lahko tudi poveča. A le začasno.
Si upate obiskati ta ‘raj’?

Naravno kopališče Grajsko kopališče na Bledu Naravna kopališča v Sloveniji: Grajsko kopališče na Bledu Ritz-Carlton Ekskluziven hotel na vodi: Ritz-Carlton Yacht Kamp Šobec Naravna kopališča v Sloveniji: naravno kopališče v kampu Šobec Dal boš vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ Dal bi vse, da bi tukaj letoval: najlepše italijanske plaže, ki nudijo VELIKO VEČ · ·