Foto: Valentino
Utrip mesta · moda

Velika mehiška umetnica Frida Kahlo še vedno navdihuje mnoge. Letos je očarala modne oblikovalce pri Valentinu, saj so ustvarili počitniško resort kolekcijo, ki kar kriči po umetničini edinstveni živobarvni umetnosti.

Frida Kahlo je umetnica, ki navduši s svojo edinstvenostjo in očara s svojimi živobarvnimi portreti. Začara s svojo neprilagodljivostjo in samosvojostjo. Frida je bila namreč umetnica, ki se ni podrejala, ženska, ki je sledila svojim željam in se nikakor ni prilagajala družbenim normam. V njeni estetiki prevladujejo folklorni in romantični elementi, ki na Valentinovih lahkotnih oblekah doživijo svoj vrhunec. Kombinacija cvetja, biserov, tradicionalnih mehiških vzorcev in čudovitih ter s sproščenimi 70-imi navdihnjenih krojev oblek, je naravnost popolna za zaljubljene poletne večere.

PREBERITE ŠE: Pri Lanvinu so počitniško sproščeni

Odpri galerijo
Foto: Superga Omejena linija superg Versus Versace x Superga Foto: H & M Jeff Koons bo H & M spremenil v muzej umetnosti Foto: Lanvin Pri Lanvinu so počitniško sproščeni burberry Cara Delevingne in Suki Waterhouse v najnovejši Burberryjevi kampanji · · ·