Vanderhall Edison
Utrip mesta · mobilno

Vanderhall je prikupno ali povsem čudno električno vozilo, o katerem si vsak ustvari svoje mnenje, vsaj kar se dizajna tiče. Sprva je luč sveta ugledala bencinsko gnana različica trikolesnika, zdaj pa je napočil čas za tisto ekološko, električno različico.

Vanderhall Edison je povsem usmerjen v maksimalno izkoriščanje svojih zmogljivosti. Majhne mere, skoraj nič odvečne teže ali navlake ga med vožnjo naredijo še bolj zabavnega. Edison tehta zgolj 635 kilogramov in ima 180 konjskih moči. Njegovo ogrodje je narejeno iz aluminija, karoserija pa iz trdnih ABS-kompozitov. Prednji kolesni par Edisona poganjata dva elektromotorja, ki poskrbita, da malček od 0 do 100 km/h pospeši v 4 sekundah. Litij-ionska baterija z zmogljivostjo 30 kWh omogoča 320 kilometrov dosega. Odprta zasnova in veter v laseh bosta tako poskrbela, da bo vožnja vedno vznemirljiva in nikoli dolgočasna. V ZDA si lahko Edisona naročite za 34.950 ameriških dolarjev.

PREBERITE ŠE: DEATH MACHINES OF LONDON AIRFORCE: POKLON LEGENDI MOTO GUZZIJA

Galerija slik: Vanderhall Edison

Vanderhall EdisonOdpri galerijo
1000-500-citymagazine-cover Harley-Davidson Hurakàn: bog vetra, ognja in nevihte USSV Rhino GX USSV Rhino GX: robusten SUV z nežno dušo slogdesign-feddz-electric-bike-designboom-1800 Električni moped FEDDZ: edinstven sodobni upornik Mercedes-Benz G (2019) Mercedes-Benz G (2019): najnovejši G je že na voljo v strupeni AMG-različici · · ·