Men pose with Samsung Galaxy S3 smartphone in photo illustration in Zenica
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

No, morda ni ravno večno vprašanje, nas pa Apple od leta 2007 oz. 2008, ko je na tržišče poslal potomca prvega iPhona, skuša prepričati da ga. Pa je to res? Alternative iPhona 6 smo vam predstavili, a če ostajate zvesti Applu in je dilema le nadgradnja, vam ponujamo grafiko, ki temelji na principu trganja listkov cveta in žebranju ”ljubim te, ne ljubim te” in ki bo našla odgovor namesto vas.

Applov svet je kot zajčja luknja, kot Aličina čudežna dežela. Ves rompompom in pisanost megli našo racionalno presojo. Isto velja tudi za iPhone, ki ima danes že deset različic (zadnji dve sta iPhone 6 in 6 Plus).

PREBERITE ŠE: Katere so najboljše alternative iPhonu 6?

Morda je bilo ob prihodu na trg zgornje vprašanje retorično, saj je bil Apple tisti, ki je popolnoma spremenil mobilno krajino. Po začetnem šoku pa se je konkurenca pobrala in iPhone postavila pred drugačne izzive. Čeprav skušajo pri tem gigantu iz Silicijeve doline ustvariti občutek, da je vsako leto revolucionarno, pa je to ob poplavi ponudbe uporabniku vse teže predstaviti. Zato tukaj vskoči (spodnja) grafika in če si odtrgate nekaj minut, boste hitro našli pot iz labirinta, ki se mu reče ”iPhone 6, da ali ne?”


s a Jabolko ne pade daleč od Samsunga. iPhone 6 po stopinjah Galaxy Nota. PicMonkey Collage cover Katere so najboljše alternative iPhonu 6? cover-iphone6 Vse o novem iPhone 6 in iPhone 6 plus · ·