PicMonkey Collage
Utrip mesta · dom

Izvirne ideje za velikonočno dekoracijo doma in mize naj priskočijo na pomoč vsem, ki potrebujejo svež val inspiracije pri izbiri in izdelavi okrasja za veliko noč. Zakaj ne bi letos svojih gostov pričakali z bogato aranžirano mizo in domiselno okrašenim stanovanjem?

Velika noč je praznik, ob katerem se naša miza šibi pod težo velikonočnih dobrot in velikonočnih okraskov. Izvirne ideje za velikonočno dekoracijo doma in mize naj navdihnejo vse, ki potrebujejo dodatno idejo in svež zagon pri izbiri velikonočnega okrasja za dom in vse, ki želijo svoje goste presenetiti z domiselno okrašeno velikonočno mizo. Pri izbiri in izdelavi okraskov uporabimo domišljijo, izbirajmo med spomladanskimi barvami, material pa poiščimo tudi v naravi in cvetočo naravo prenesimo v svoj dom.

PREBERITE ŠE: 15 idej za ustvarjanje dekorativnih velikonočnih zajčkov

Izvirne ideje za velikonočno dekoracijoOdpri galerijo
2 Nika Zupanc navdušila Japonce z novo linijo dodatkov za dom Velika noč v Ikei Barvit dom za veliko noč – Ikea limited edition PicMonkey Collage Velika noč: Kreativne ideje za barvanje pirhov Svetilke "Mamet Lamps" Sodobne svetilke za dom Mamet Lamps · ·