100 let revije Vogue
Utrip mesta · moda

Vogue je ob svojem 100. rojstnem dnevu pripravil razstavo Vogue 100: A Century of Style, na kateri ta slovita britanska modna revija v londonski galeriji London National Portrait Gallery do 22. maja 2016 razstavlja 280 modnih fotografij, ki so krasile ‘’modno Biblijo’’ od leta 1916 dalje. Če vam je pot v London predolga in predraga, si lahko nekaj najboljših ogledate v naši fotogaleriji.

Revija Vogue slavi 100 let in ob tej priložnosti so v Londonu odprli razstavo Vogue 100: A Century of Style, kjer so na ogled postavili 280 modnih fotografij priznanih fotografov, med njimi David Bailey, Corinne Day, Patrick Demarchelier, Nick Knight, Mario Testino, Herb Ritts, Peter Lindbergh, Irving Penn, Mario Testino, Tim Walker in Albert Watson, ki so v objektiv ujeli imena, kot so Henri Matisse, Kate Moss, Francis Bacon, Lucian Freud, Damien Hirst, Marlene Dietrich, Gwyneth Paltrow, Lady Diana, Claudia Shiffer, David Beckham in Fred Astaire.

PREBERITE ŠE: Alexa Chung za Vogue raziskuje prihodnost modne industrije

Fotografije pripovedujejo zgodbo ene najvplivnejših modnih revij vseh časov, tudi še nikoli videna dela iz arhivov Condé Nast in mednarodnih kolekcij.

100 let revije Vogue:

100 let revije VogueOdpri galerijo
Brezrokavnik iz čije Brezrokavnik iz čije Superge All Star Converse All Star Converse: legendarne converske kot vremenar Naramnice za srajco T-Holder bodo prepričile tudi zidarsk dekolte. T-Holder: slovenske naramnice za srajco za vedno napeto srajco Rihanna - kolekcija oblačil in čevljev Fenty X Puma Rihanna navdušila s kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma · · ·