Vroči prizori igralskih parov, ki so se za kamerami sovražili
V zraku · buzz buzz

Na zaslonu so njihovi pogledi, poljubi in objemi videti tako pristno, da smo mnogi potočili tudi kakšno solzo ali si zaželeli imeti ob sebi partnerja, ki jih tako ljubi. A vse je le dobra igra, saj so se za kamerami ti igralski pari sovražili.

Le igralci vedo, kako težko je zaigrati določene prizore in jih na pravi način prikazati občinstvu. In vroči prizori med igralskimi pari sodijo v ‘neprijetnejšo’ kategorijo ‒ kljub temu da smo gledalci uživali v teh vročih prizorih, tem igralskim parom ni bilo lahko.

Beležnica ‒ Ryan Gosling in Rachel McAdams

Največja ljubezenska zgodba 21. stoletja, ki je mnoge spravila v jok, je v resničnem življenju potekala nekoliko drugače. Gosling naj bi od režiserja zahteval naj pripelje drugo igralko. Potem, ko sta z Rachel zdrla drug na drugega, sta nekako uspela posneti film.

9 tednov in pol ‒ Kim Basinger in Mickey Rourke

Na začetku snemanja filma naj bi delo potekalo tekoče. Vloga je zahtevala od glavnega igralca Rourka, da postane bolj temačen, kar Kim nikakor ni bilo všeč. Ta naj bi jo celo ‘mučil’ zato, da bi izzval čustveni odziv, ki ga je film tudi zahteval.

Iztrebljevalec ‒ Harrison Ford in Sean Young

Harrison Ford naj bi bil izkušenejši igralec, ki ni želel pomagati svoji mlajši igralski partnerki. Med snemanjem naj bi postala tako hladna drug do drugega, da so člani filmske ekipe njune vroče prizore poimenovali prizori sovraštva.

Vročica ‒ William Baldwin in Sharon Stone

Glavna igralca se nikakor nista ujemala. Po koncu snemanja vročega prizora naj bi Baldwin trdil, da ima Stonova neprijeten zadah. V enem prizoru naj bi tudi Sharone Stone ugriznila Baldwina za jezik tako močno, da ni mogel govoriti.

Častnik in gentleman ‒ Richard Gere in Debra Winge

Debra Winger naj bi Richarda Gera označila za kameno steno, režiserju pa naj bi rekla, da je žival. Ni želela sodelovati na konferencah po koncu snemanja filma. Kasneje naj bi izjavila, da ji ni žal, ker je bila del tega filma, ampak je sovražila snemanja, ker je nihče ni spoštoval.

Nekateri so za vroče ‒ Tony Curtis in Marilyn Monroe

Tony Curtis naj bi trdil, da je poljubljanje z Marilyn Monroe takšno, kot da bi poljubljal Hitlerja. Zanimivo je, da sta bila Curtis in Monrojeva deset let pred snemanjem filma uradno tudi par.

Ko Kitajci začnajo kopirati: dokaz, da je njihov smisel za modo NOR Ko Kitajci začnajo kopirati: dokaz, da je njihov smisel za modo blazen 65261284_617473522107933_2878374761454161084_n Isti, a tako drugačni: ti zvezdniki so se srečali s svojo mlajšo različico 12 resničnih življenjskih lekcij 80-letnika, ki ti bodo dale misliti 12 močnih življenjskih lekcij 80-letnika, ki ti bodo dale misliti check-out-suite-hed-page-2019 V tem hotelu bivaš brezplačno, če se odpoveš telefonu ·