cover-c-a-summer
Sponzorirano · Utrip mesta · moda

Poletje je tu! Preživite čim več časa zunaj, sprostite se in uživajte! Praznujte najboljši čas v letu z novo C&A poletno počitniško kolekcijo.

Vsakdanje življenje spremenite v zabaven in eksotičen počitniški pobeg. Nov trend za na plažo s svojim festivalskim značajem in etno navdihom nas elegantno in lahkotno povabi v poletje. Mix&match kolekcija kopalk je mešanica klasično zavitih enobarvnih trakov in zgornjih delov kopalk s čipko, večbarvnimi potiski in medeninastimi detajli. Z lahkoto se kombinirajo s posameznimi svetlimi kosi kot so trendovske jeans kratke hlače, s stilskimi jeans brezrokavniki s čipko ali s potiskanimi boleri.

Must-have kosi tega poletja so padajoče hlače v pižama stilu z ornamentnimi potiski ali poletne obleke v hipijevskem slogu.

Ogled nekaj fantastičnih kosov kolekcije v foto galeriji

C&A poletna počitniška kolekcija - Sandali: 15€Odpri galerijo
yingxi-zhou-facet-designboom01 Nenavadne origami torbice geometričnih oblik oblikovalke Yingxi Zhou Foto: Zara V Zarinemu projektu “Pictures” lahko občudujemo znane trendseterke prosojno_cover Modni trend: Prosojna modna romantika rutke_cover Modni trend: Bandana, pentlje in turbani · ·