Nenavadne ročne ure iz vsakdanjih predmetov
V zraku · buzz buzz

Paco Santamaria izdeluje nenavadne ročne ure, ki so ure po funkciji, po obliki pa vse prej kot to. Izdelane so namreč iz vsakdanjih predmetov, kot so odtok, kocke, gumb, rezilo, šilček, žlica, škarje in drugi predmeti. Vas zanima, kakšni bi bili ti kot ure? Potem ste prišli na pravo mesto.

Medtem ko tehnološka podjetja in izdelovalci ur ročne ure spreminjajo v nosljive računalnike, Španec Paco Santamaria v ročne ure spreminja vse drugo kot te. Njegove ure namreč niso v službi tehnologije, ampak umetnosti, so harmonija med časom, predmeti in oblikami, ki nas obkrožajo.

PREBERITE ŠE: 5 nenavadnih ročnih ur zanjo in zanj

Ko smo že mislili, da so ročne ure samo okrogle in štirioglate, nas je Paco Santamaria presenetil s svojo domiselnostjo, saj je ustvaril nenavadne ročne ure iz vsakdanjih predmetov. Bi nosili katero izmed njegovih ur?

Nenavadna ročna ura iz britviceOdpri galerijo
Bizarne jedi Chinju-ya, restavracija, ki streže najbolj bizarne jedi na svetu PicMonkey Collage Juniper: najbolj ljubka in srečna lisička na svetu Katera pasma psa si? What-Dog.net: Katera pasma psa si? Kdo je tvoj pasji dvojnik? Živali iz volne Prikupne živali iz volne, ki delujejo kot prave ·