sule-makaroglu-fJWuoQo3WwE-unsplash
V zraku · astrologija

To so znamenja, ki so vedno pet korakov pred vami!

Če mora nekdo vložiti čas in trud v znanje, postane pameten z učenjem, drugemu ni potrebno vložiti nič, inteligenca jim je preprosto dana. Tudi astrologija igra pomembno vlogo pri nivojih intelekta in nekateri astrološki znaki vas lahko s tem presenetijo.

Kateri znaki zodiaka po mnenju astrologov najverjetneje presenečajo s svojo inteligenco?

DEVICA

So izjemno bistri. Odlikuje jih hitrost pri reševanju težav, in to brez pretiranega napora. Pri učenju so izjemno uspešni, znanje kar naprej nadgrajujejo. Pozornost posvečajo detajlom, vendar jim to koristi le, kadar so se sposobni popolnoma posvetiti določeni stvari. So pozorni in analitični. Ne podcenjujte jih.

VODNAR

So znani po ustvarjalni inteligenci, vidijo odgovore in rešitve, ki jih drugi zgrešijo. Ostanejo mirni, ko stvari postanejo napete, se ne dajo motiti. Imajo dobro koncentracijo. Stvari ne vzamejo osebno in so osredotočeni na cilje. So nepredvidljivi, nikoli ne veš, kaj bodo naredili. Bolj kot so inteligentni, bolj so nagnjeni k čustveni nestabilnosti.

STRELEC

So potrpežljivi, modri in sposobni trdega dela. So zelo inteligentni. Znajo odlično prepoznati možnosti in tveganja. Premorejo močno intuicijo, ki jim pogosto pomaga pri sprejemanju dobrih odločitev v poslu. Druge zlahka nagovorijo k nečemu, česar sprva niso nameravali storiti. Imajo sposobnost dojeti, kako se drugi počutijo in kakšna so njihova stališča.

DVOJČKI

So odlični v komunikaciji in izjemno inteligentni. Znajo postaviti prava vprašanja in so tako ljubeznivi, da lahko nasprotnika pripeljejo v lažni občutek varnosti. Njegov um je dinamičen in stalno primerja svoja razmišljanja z mišljenjem drugih. Razum deluje na zelo praktičnih povezavah, s ciljem spoznavati, prepoznavati ter obvladovati svoj teritorij.

BIK

So pametni in ne obupajo. Vztrajali bodo, dokler tistega ne bodo dobili. Navadno ne prevzamejo pobude in ne ukrepajo preden ne preučilijo vse možne scenarije. Se znajo prilagoditi okolici, a vendar ne pozabijo na svoje cilje in potrebe. Vedo, kdaj je najboljši trenutek za določene besede in dejanja, kako izvesti načrtovano in kako ne zadovoljiti le sebe, temveč ustreči tudi drugim. Premorejo zdrav razum.


avi-richards-RQipmN_RVao-unsplash Vedno zmagovalec, nikoli poraženec: ta horoskopski znak uresniči vse, kar si začrta! shutterstock_129289046 Nasmiha se jim romanca: 3 astrološka znamenja, ki bodo to zimo imela srečo v ljubezni hean-prinsloo-RCXkMy0kd5o-unsplash Kaj bi morali sprejeti v 2020 glede na svoje astrološko znamenje? alireza-esmaeeli-5SxvhpDg7Kc-unsplash Z njimi bo vaša zveza kot iz pravljice: ženske, rojene v teh 3 astroloških znamenjih, so najboljše partnerke · · ·