Gramofon Wheel
V zraku · tehnologija

Wheel je Fixie med gramofoni. Podjetje Miniot ga je namreč oklestilo vsega nepotrebnega in ima samo nujno potrebne komponente, ki so spretno skrite. Gramofon nima gumbov, le ročico, s katero ga upravljate. Postavite ga lahko leže ali pokončno.

Wheel je skrajno minimalističen gramofon, zato se tudi imenuje krog. Ker je to vse, kar je, kot pravijo snovalci. Gramofon nima nobenih gumbov, le paličico, s katero napravo ugašate in prižigate, uravnavate jakost, menjate skladbe in jih ustavljate.

PREBERITE ŠE: Love – prvi pametni gramofon na svetu je romantika na modern način

Vsi deli gramofona (namesto igle uporablja infrardeči senzor) so skriti pod ohišjem (gramofonsko ploščo na gramofon položimo narobe obrnjeno), postavite pa ga lahko tudi pokonci. Na voljo je v mahagoniju, češnji in orehu. Na platformi za množično financiranje Kickstarter ga lahko naročite za 568 evrov.

Galerija – gramofon Wheel:

Gramofon WheelOdpri galerijo

Tako deluje Wheel:

Pametna ura Huawei Watch 2 MWC 2017: Huawei Watch 2 je razlog, da se boste zaljubili v pametne ure Galaxy Tab S3 MWC 2017: tablici Samsung Galaxy Tab S3 in Galaxy Book Ura Albert Clock Albert Clock – reši matematično enačbo, da izveš točen čas Braillova pametna ura Dot: Prva pametna ura za slepe in slabovidne je nared · ·